Kom in, kom in för all del vetja! Kika runt och nosa ordentligt. Jag har skrivit bloggen EttGottLiv under olika namn i snart tio år. För tre år sen började jag skriva om sexualitet ur funktionsrättsperspektiv och varför det ämnet tycktes vara livsfarligt att lyfta. Under SexSomFunkar kan du läsa mer om ämnet. Jag vill att det ska vara ett ämne som kan skrivas och talas om precis som andra mänskliga rättigheter jag skriver om. Så är det tyvärr inte… än, men samtidigt som det är ett ämne som skrämmer många så är det ett ämna som många vill få tala om och undrar över. Många behöver att ämnet lyfts.  Jag säger så här, oavsett vilka av mina texter som intresserar dig så hittar ni dem här på under samma tak men tydligt uppdelat. Grunden för bloggen är den samma som den alltid varit, nämligen att fråga sig  Vem får ha ett gott liv? Vad får ingå? Vem bestämmer över det?

Den fantastiska bilden är ett konstverk av: Petra Carnered. Hon fick i uppdrag att ta min siluett och fylla den med Frida.