Nu har jag haft trevliga saker för mig. I söndags hade jag tjejerna över. Väldigt upplyftande. Vi köpte hem kinamat från Coco thai. Mums!

Igår hade vi lekträff med andra funkisföräldrar och deras ungar på varberga familjecentral.  Trevligt. Hade med mig glass, banan och chokladsås och bjöd på.  Vi hade en ny familj med oss också.  Anders med sin lilla Nova och hennes mamma Sara. Vi hade förstås mycket att prata om. Jämföra vår ahjälpmedel och beviljade  insatser. Barnen glömde vi totalt bort efter fikat. De glömde förstås bort oss också. När vi skulle gå fick jag verkligen bända bort ottilia från den fantastiska leksakslådan med pusselbitar.

Färdtjänst krånglade förstås som vanligt. När vi skulle dit skickade de först en taxi som inte fattade skillnaden mellan bilbarnstol och bilkudde, nästa taxi var samma snubbe vi åkte med i tisdags. Han som bara satte fast sin  normala graco-bilstol med remmarna men linte bälte och fortfarande envist propsade på att de ska vara så och inte går på annat vis.

I vanliga fall skulle jag eller malin fäst stolen själva men nu vägrar jag det. de ska kunna det själva. Det är deras jobb. Så länge jag gör det åt dem behöver ingen kunna det.

Vi åkte inte med den taxin heller. Vi avbokade den och blev körda av sven istället. På tillbakavägen visade det sig att det inte fanns nån bokning. Jag vet att jag bokat resan för jag gjorde det via texttelefon. Jag minns namn och detaljer från samtalet. Förmodligen avbokade de tillbakaresan när vi inte vill åka med på ditresan. Min snälle man kom och hämtade oss.

Summan av kardemumman, det var en väldigt trevlig dag!