Fortsatte vara en virrpanna igår. Stressad över att ha ont och samtidigt vilja få saker gjort. Men vet ni, jag lyckades få saker gjorda!

Höll på att psykbryt på förmiddan när vi skulle få tummen ur och åka en sväng ut till toysrus. Mina älsklingar segade och lät mycket. Det räckte för attgöra ljudkänslig mamma skitirriterad. När jag på fullaste allvar funderade på om man kan ta ut sillsmässa över att mannen sparkar pottan åt sidan för högljutt tog jag ut hörapparaterna. Sen blev allt mycket enklare och vi älskade varandra helhjärtat igen. Nu går vi, så gick vi.

Ottilia vr superduktig i leksaksbutiken. Innan vi gick in stannade vi till  och jag sa att idag ska vi bara köpa presenten till Edvin.  Hon ville förstås ha alltt hon såg, men det blev inget skrika eller gnäll om det. Fantastiskt!

Sen åkte vi till vid ikea för att äta lunch. Då var det mamma som var väldigt duktig, hon såg en lampa hon väldigt gärna vill ha men inte fick, men hon grät inte ett dugg! Kanske nästa gång, lovade pappa och köpte ett pappersställ för räkningarna som alla har nytta av. 

 På eftermiddan kom ass. Malin och hängde med mig och Otti. Pappa fick tid att träna, mamma hjälp att märka lite grejer inför bytardan i helgen. Kanon! Sen skulle vi fika. Ottilia kom ut med en kaka i munnen och frågade om hon fick öppna kakpaketet. Hm, de där kakorna skulle mamma faktiskt ge bort i present till en vän som ligger på sjukhus. Ottilia förstod inte riktig varför det är så viktigt att fråga innan man tar, om man frågar efter har man ju fått kaka och ändå varit duktig. Tjejlogik.

Sen blev det ettårskalas för Edvin!