Det här är inte en vibrator. Det nåt annat. Tillverkarna Fun factory kallar den för “pulsator.” Ni hittar den här. Jag bad om att få prova den eftersom den liksom verkar röra sig på egen kraft och därför skulle kunna vara svaret på många läsares böner som inte vill eller kan hålla en vibrerande dildo på plats. Guess what! Det gör den. Lägg den på en plan yta och den hoppar fram och tillbaka som en överkåt kanin i olika mönster. Vad som gör att den rör sig på det viset vet jag inte.

Den finns i en trevlig färgskala på rosa, blått och svart. Fun Factory som tillverkare har jag spanat in ett tag. Delvis för att de gör snygga och fantasifulla grejer, men framförallt för att deras produkter känns genomtänkta när det gäller ergonomi och användarvänlighet. Tydliga knappar som lyser, tydliga handtag som inte verkar klumpiga. Påkostade produkter av bra material och genomtänkt design. Spännande att prova. Handtaget var som jag uppfattade det på bilden: bra. Ett svart skaft som inte blir halkigt. Knapparna var precis som på bilderna tydliga och lätta att både hitta och trycka på. Enkla och okomplicerade. Tryck på fun-knappen för att slå på leksaken. Byt program med plus och minus-knappar. Tryck in plus-knappen och fun-knappen samtidigt för att aktivera knapplåset så pulsator inte sätter igång och dansa runt i väskan om du vill ta med den nånstans. Jag vill spontant kunna höja styrkan på pulserna, men det är ju väldigt individuellt. Jag vill ju oftast höja styrkan på leksaker. Det är inte dåligt med kräm i den här. Inte alls. Den är dessutom väldigt tystgående.

Stronic Drei är formad som en krok med vågig yta för friktion. Det gör att den kan komma åt G-punkten med lite träning och feeling. Inte dumt alls! Oavsett om det är en mans g-punkt eller en kvinnas g-punk en vill komma åt så Hey!

Det finns stora fördelar med en ordentligt tilltagen handsfree leksak av det snoppformade slaget. En hjälpande hand kan få leksaken på plats och sedan låta leksaken arbeta utan inblandning. Den här kombination med en vibrator på klitoris som också är handgripligt kan verkligen vara en orgasmförsäkring. En annan fördel med en handsfree leksak är att det blir lättare för par eller onanerare att stimulera flera områden samtidigt. Vidga på begränsningarna. Pulsator fungerar inte i alla typer av ställningar och bäst är den när bäckenet är totalt avslappnat. Det är en aning tokigt om en är tjej för en orgasm innebär ju att varenda knipmuskel spänner sig och då avtar känslan en aning preciiiiis när målet närmar sig. Träning, testa sig fram och kanske kombinera med stimulans av andra erogena zoner är ett tips.

En annan intressant grej med Stronic Drei är att den likt de flesta mer påkostade dildosarna i dagsläget är att den är uppladdningsbar. Den laddas med magnetladdare. Den är väldigt enkel att koppla ihop. Om laddsladden ligger med magneterna uppåt behövs ingen finmotorik för ihopkopplade. Magneterna utgör dock ett hot mot pacemakers. Om magneterna verkligen utgör en fara vet jag inte, kanske är det bara så att allt med magneter måste varna, men va fasen. Ska man seriöst riskera att dö om man med pacemaker använder en sexleksak? Helknas!

Är den svar på många läsares böner?
Mycket möjligt! Räkna dock inte med att automatiskt få till taktiken utan ansträngning. Men med lite tålamod och öppna sinnen kan det här vara ett vinnande koncept för en del läsare tror jag.
Fun factory som tillverkare var lika tillgänglig som jag hoppats och det är värt en segerdans. Det här är den tredje upplagan pulsator. Om det kommer en fjärde vore det kul om de gick ett steg vidare med styrkan i den.

Längd: 23 cm – penetrerande längd: 13 cm – Omkrets: 11 cm – Material: silikon med handtag i hårdplast – Vibrationsstyrka: Medel/stark – Ljudnivå: låg – Batteri: uppladdningsbart – Pris: 1499 kr

Fördelar: Snygg, rör sig själv i pulserande rörelser, form som når g-punkt, bra knappar, tystgående, greppvänlig, sköter sig själv när den är på plats.

Nackdelar: dyr, svår i vissa positioner, känslan avtar vid spända muskler

Passar dig som: Inte är nöjd med klassiskt vibrerande leksaker. Passar dig som söker nåt som inte kräver handgrepp.

Passar inte dig som: vill ha nåt okomplicerat.

https://youtu.be/cGtzZuwuBdE

Du kan köpa Stronic Drei pulsatorPassion of Sweden.