Förresten, jag går ju varannan torsdag i en diskussionsgrupp på vuxenhab för personer med någon form av progressiv, neurologisk sjukdom. Vi försöker hitta sätt att klara vardagen trots vetskapen av vi bara blir sämre och sämre… typ. Hittills har det mest bara varit deprimerande men det finns några intresseranta individer i gruppen som jag vill lära mig mer av. Hur som helst, vi inleder varje möte med att alla turas om att berätta vad som känns bra och vad som känns dåligt just precis nu. Lite corny är det, men samtidigt ganska nyttigt för en. Varje gång har jag liksom blivit förvånad över vad jag själv har svarat. Jag kan konstatera att jag borde ställa mig själv de frågorna lite oftare. Så, här kommer nu något nytt i min blogg…

Just nu…
Snor: Magsjuka och behöva sin man som oavlönad assistent.
Glamour: Att planera Ottilias barn kalas som äger rum om en vecka.