Jag engagerar mig politiskt, men håller mig politiskt obunden. Den typen av debattörer behövs och jag tror att jag når ut till fler på det viset. Jag går ingens ärenden. Jag är inte bunden av något partiprogram. Men yes, mitt hjärta sitter till vänster om mitten och klappar för tillgänglighet, solidaritet, jämställdhet och mänskliga rättigheter. Stor applåd till dem som har tålamod att sitta i alla dessa kommunala nämnder och lägga sin energi på att göra små, små skillnader åt gången bakbundna av budgetar och begränsningar. Ert jobb är inte lätt och ni hade inte gjort det om ni inte haft människor som trott på er. Ni hade inte gjort det om ni inte haft ett brinnande hjärta för demokrati. Vilka hjältar!

Jag kör min grej, och tal om det så finns det numera en facebooksida för er som följer min blogg och vill få veta när den uppdateras. Den heter förstås Ett gott liv. Gilla och följ! Där kommer du också kunna se bilder som inte läggs upp i blogg. Fler knasbilder! På facebooksidan Sex som funkar kan ni följa mina skriverier kopplat  till… ja, ni vet.