Ett bra alternativför att få sexuelstimulans är förstås sexleksaker. Sexleksaker är inget annat än hjälpmedel avsedda för sexuellt bruk oavsett användarens funktionsförmåga. Precis som hushållsapparater, fordon och möbler. Det mesta omkring oss som människan skapat för att kunna fungera enklare och smidigare. Alltså hjälpmedel. Varför sexleksaker skulle vara konstigare att använda vid sexuell stimulans än en elvisp vid bakning förstår jag inte. Vilket nånsens!
Det finns förresten väldigt mycket roligare sexleksaker än vad det finns elvispar. Det kan jag lova. För att verkligen få överblick spenderade jag två och en halv timme i en butik med sexleksaker häromdagen. Det var ett jävla besvär att ta sig in kan jag lova för butiken låg i två olika etagehöjder. Med hjälp av en assistent, trevlig butiksinnehavare och en hög pall tog jag mig dock in. Väl inne var butiken väl upplyst och butiksinnehavaren visade mig allt med glädje och entusiasm. Det var ett bra sätt att snabbt få överblick över vad jag kommer vilja testa och skriva om. Jag köpte förstås något som tack för hjälpen. Den lilla leksaken ska få uppgiften att vara hemlig. För även om man lyckas skaka av sig känslan av at† sexleksaker är pinsamt eller skamligt så finns det något himla najs med att det är ens egna, lilla hemlighet. Så den här lilla polaren får uppgiften att inte recenseras eller skrivas om.

Dildos

Det finns förstås en mängd dildos att användas. Att titta på en vägg med dildos är som att titta på en regnbågsparad. Jag är inte förtjust i när något av plast görs så det ska likna den mänskliga förelagan i hudfärg. Creepy! Jag tycker at† färgglatt eller becksvart är läckert. Det är min åsikt när det gäller hörapparater och när det gäller dildos! Det finns en uppsjö av dildos som kan användas på olika vis. Dildos som vibrerar, dildos som rör sig, dildos kan värmas eller kylas. Dildos med sugplopp så den kan fästas på en yta (sänggavel, golv, badkar…) eller dildos som med remmar kan fästas på något (en kudde, någons lår, protes, klassisk strap on.) Det finns dildos både med och utan vibrationer som kan användas i under vatten där det för många är lättare att röra sig. Toppen!

 

Små vibratorerDe kallas ofta klitorisvibratorer och finns även de i en mängd utföranden. Vill man få en indikation om hur starkt en vibrator vibrerar utan att öppna förpackningen och starta den kan man titta efter vad den drivs med. Ju mindre batter i, desto svagare vibrationer. Logiskt. Starkast vibrator får en från ett batteri som kan laddas upp och det har blivit allt vanligare bland alla typer av vibrerande leksaker. Då kostar de också mer än de som drivs av engångsbatterier. Hur stark vibrator en vill ha är en smaksak. Små batterier gör också att leksaken är lättare i tyngden. Det finns vibratorer som kan fästas på fingret med en gummiringarna, vibratorer som kan fästas direkt på könet som en trosa, vibratorer som kan fästas på olika ytor med sugplopp. För många utan armstyrka kan de vara lättare att hantera något sådant, än en större och tyngre leksak.


Magic Wand
Somliga behöver något med tyngd och större storlek att hålla i. Då kan en Magic Wand vara en bra lösning.. Men framförallt är Magic Wands till för den som vill ha riktigt starka vibrationer. Det är egentligen en produkt som en gång togs fram som arbetsredskap (hjälpmedel) för professionella massörer av märket Hihatchi men sedan snappades upp av sexleksindustrin. Den finns numera i alla möjliga varianter och prisklasser. Originalet kopplades in i ett eluttag med en lång sladd. Flera av dagens kopior fungerar likadant, medan vissa är uppladdningsbara. De uppladdningsbara brukar överlag inte vara riktigt lika starka, men starka och betydligt smidigare.

 

För avlånga, känsliga lemmar

Precis som dildo är en efterapning av en människosnopp så finns det efterapningar av människosnippa. Det brukar kallas Fleshlight, muffla eller lösvagina. För att använda en muffla verkar personen behöva en penis (aka något avlångt och känsligt) och en möjligheten att föra mufflan (eller själva lemmen) fram och tillbaka för att få friktion. Det finns också mufflor med sugplopp som man fästas i på plan yta. Då krävs ändå tillräckligt med rörelseförmåga att få lemmen att röra sig inne i mufflan. Det finns även elektriska så kallade “avsugare” som drivs med en sladd till eluttaget. Då behövs inga händer, men den som ska använda prylen behöver ha fått stånd innan användning. Den vanligaste går under namnet “Airblow 2+.”  Det finns leksaker för stimulans av pungen med hjälp av vibrationer eller vaccum. Leksaker som egentligen är skapta för att reta klitoris eller penis kan funka asbra där, men det finns också vibrerande ringar att sätta på pungen.

Anal stimulans
Analen (och hos män prostatan) kan stimuleras med dildos, pluggar och vibratorer. Anal stimulans är inte en indikation på att en man är gay vilket många tror. Idag är det mer accepterat än det var förr att både män och kvinnor (och de som hellre definierar sin könstillhörighet utanför traditionella roller) njuter av anal stimulans som onani eller tillsammans med en partner. Strap ons är inte heller något som enbart är avsedda för lesbiska par.

Jag vill också slå ett slag för påhittighet och att våga släppa fantasin lös här. Allt en använder för att skapa njutning behöver inte komma från en sexbutik. Man kan hitta mycket i sina lådor hemma och många hjälpmedel som egentligen är tänkt för helt andra aktiviteter kan en få grym användning för vid onani och annat. Om en t.ex. vill ha en dildo med en specifik form så är grönsaker ytterst formbara. Att fästa leksak eller redskap på lämplig plats kan en ju ordna med kreativt hemmabygge. (Kan nån ropa hit Ernst kirchsteiger, tack!)

Det här var alltså en kortfattad introduktion till vad som ungefär finns tillgängligt för konsumenter på leksakshyllorna för kåta vuxna oavsett funktionsförmåga idag. Jag kommer dyka ner i olika ämnen framöver och diskutera dem. Ska personliga assistenter hjälpa till vid onani? Hjärnan och internet som sexuellt wounderland. Borde Sverige legalisera prostitution? Hur gör jag min sexualitet till MIN trots stora hjälpbehov?
Leksakerna som ni ser på bilderna till det här inlägget kommer också att bli det första som jag recenserar! Klicka gärna på bilderna om du är intresserad av att veta mer om dem. Tack PassionOf Sweden som sponsrat mig med produkterna på bilderna.