Det är hög tid att ge Sex som funkar nystart med härlig energi. Flera förändringar är på ingång. Jag samarbetar med nya företag som vill sponsra med recensionsexemplar av deras bästa produkter. Som ni vet, eller kanske får veta nu, recenseras här lustredskap, erotiska attiraljer och annat nice. Recensionerna skrivs av mig och min panel av funkiga gästrecensenter. Vi testar, analyserar, bedömer och beskriver produkterna ur ett tillgänglighetsperspektiv. 

Vad betyder det, då? Jo, vi berättar vilka kroppsfunktioner eller cirkustalanger (😜) som krävs för att kunna och vilja använda produkten. Kroppsfunktioner som motorik, bålstyrka, rörelseförmåga, syn o.s.v.  o.s.v.
Den typen av information är det nämligen många som saknar när de vill handla den här typen av varor. Eftersom väldigt många butiker med inriktning på sexigheter är otillgängliga, trånga och ofta dessutom mysbelysta, är internet marknadsplatsen som flest konsumenter kan och vill använda. 

 

En närbild på Frida. Frida bär en storblommig 70tals-blus i grönt och orange, och ett par stora Gucci-glasögon. Hon har rakat huvud, och piercing i näsa och öron. På huvudet ser man Fridas hörselimplantat. Frida ler snett och håller i händerna två sexleksaker: en lite mindre ljusgrön ”kegeltränare” och en större, lila wand.

 

Nytt för i år är att vi nu även kommer väga produkterna och dessutom mäta ljudnivån vid användning. (Haha, ljudnivån på produkten, inte recensenten. Skärp er nu!)
Det är helt enkelt sådan vi och våra läsare insett oss sakna vid valet av inköp.

Låt mig redan nu berätta om några av de recensioner som är på gång framöver:

Perifit – träna bäckenbottenmuskulaturen på ett nytt kul sätt: att spela dataspel med din fitty!

Satisfyer pro 2: Klassikern som ger 99% av sina användare orgasm, Omkring 36 % av Sveriges befolkning beräknas ha någon form av funktionsnedsättning. (Källa SCB 2020) Kan vi lita på samma säkra orgasmstatistik?

Velve Macy: En magic wand som beskrivs vara både lyxig, snygg och dessutom ergonomisk. 

Horny jar: Vi har tagit ännu ett dyk ner i butikernas lustapotek och hittat en liten burk med klitorisstimulerande kräm och roligt namn.

 

Dessutom återkommer två gästrecensenter ur vår panel med varsin recension.

Isabell Ulfsdotter kommer testa Zalu queen – dildon utrustad med lufttrycksvibrator som når g-punkten och taktil utsmickning.

Tobias Holmberg testar Magic wanden Libra med frågan “Är wands enbart en grej för folk med klitoris?”

 

Vad tror ni? Det här kan komma att bli en kreativ, spännande och lustfylld höst så se till att följa mig och SexSomFunkar på Ettgottliv.com/sex-som.funkar

En viktig markör för den här verksamheten är att vi som testar inte tar emot pengar, förmåner eller förtjänst för att skriva bra om några produkter. Vi är inte influencers i den bemärkningen. Vi tar enbart emot recensionsexemplar för att recensera, inte för att marknadsföra.En del av produkterna bekostar jag ur egen ficka. Why? För det här är viktigt och så, så roligt!

 

En närbild på Frida. Frida bär en storblommig 70tals-blus i grönt och orange, och ett par stora Gucci-glasögon. Hon har rakat huvud, och piercing i näsa och öron. Frida håller i varsin hand upp två sexleksaker: en lite mindre ljusgrön ”kegeltränare” med ett långt snöre, och ett större, lila wand.
En närbild på Frida. Frida bär en storblommig 70tals-blus i grönt och orange, och ett par stora Gucci-glasögon. Hon har rakat huvud, och piercing i näsa och öron. Frida håller i varsin hand upp två sexleksaker: en lite mindre ljusgrön ”kegeltränare” med ett långt snöre, och ett större, lila wand.