Bildtolkning: Bild på förpackningen till Sensuvaa On Ultra – Natural arousal oil för her. Den är svart med lila. Bredvid står en lite flaska med Sensuvaa On Ultra – Natural arousal oil för her i samma färger.

Den heter Sensuvaa On Ultra – Natural arousal oil för her. En upphetsande olja för henne. Jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig av den förutom att den skulle öka känsligheten. Så spännande. Om någon berättat att den skulle ge en brännande känsla, liksom svidande hade jag inte varit lika sugen på att prova. Om nån sagt att just det skulle kännas helt jäkla underbart hade jag inte trott dem. Ops, to privat? Äsch. Vad som däremot oroade mig en aning var att jag från en vän fått veta att den ska lukta starkt. Sexleksaker och sånt kan ibland lukta kemifabrik och det ogillar jag.

Jag öppnar flaskan, får hjälp av min sexpartner att följa instruktionerna. 1-2 droppar på fingertoppen och smörj in oljan på klitoris. Ohhh, det luktar ju PEPPARKAKOR! Oh, vad härligt. Oljan är gjord av ”botaniska örter” så det är kryddor och inte kemiska ämnen som luktar starkt. Det faller både mig i smaken. Jag känner en hetta spridas. Det blir varmare och varmare på ett väldigt behagligt sätt. Svidande, stickande, brännande som egentligen inte ens kräver beröring för att bli skön. Den beröring som uppskattas är lugna snälla rörelser som blir helt fenomenala.  Vilken underbar grej!

Jag brukar inte gå in så mycket på hur en produkt känns för mig när jag recenserar produkter. Jag brukar hålla mig till ganska sakliga fakta. Med den här typen av produkter tror jag dock att det är viktigt att göra ett undantag för känslan är det som är det intressanta med produkten. Ett intressant alternativ att skapa känslor i underlivet utan vare sig elektronik eller rörliga kroppsdelar. Helt plötsligt blir det en enorm fördel om den som berör din klitoris inte gör det snabbt, till exemplet. (”Vill du ha lite mjölk till kanske? Eller en lussekatt? Inte? Hjärtat?”)

Jag tänker att det nog finns en hel del i våra skafferier som skulle kunna skapa spännande förstärkningar på känsliga områden, men det kan också vara rätt riskfyllt att experimentera.  Spontant kan säga att jag läst att ingefära och chili är grejer som använts som tortyr i känsliga kroppsöppningar så jag avråder starkt från att testa sig fram på måfå. Att köpa en beprövad produkt är kostsamt men säkrare och ge nog  bäst resultat.

Känslan som blir av oljan är väldigt speciell och är säkert så att den inte faller alla i smaken. Somliga kanske mest upplever den som störande, vissa upplever den kanske som för stark, andra som för svag. Det är omöjligt att säga på förhand så det är lite av ett gamble som med alla produkter man köper. Den finns i tre olika styrkor. Det här var den starkaste. Den påstår sig vara den starkaste klitorisoljan på marknaden men är säker och torkat inte ut vävnaden utanpå klittan.