Scorpio prostatavibrator
En gästrecension av:  Tobias

Scorpio marknadsförs som en prostatavibrator med fjärrkontroll och värmefunktion, den beskrivs som en unisex-modell men samtidigt speciellt designade för att stimulera mellangården/pungen, därmed kan den väl indirekt ses som fokuserad till kukbärare. Tillverkaren är Mshop private collection och det går att läsa mer om Scorpio på deras hemsida.

Utformning

Scorpio består av svart silikon och har formen av en mindre banan med en buttplugg i en granliknande form som utbyggnad på bananen. I den ena delen har den en liten skiftnyckelsliknande form som med fördel kan placeras om pungen medan granen förs in analt. Materialet känns lite gummerat och har en greppvänlig känsla och viss tyngd i produkten. Fjärrkontrollen är av mer budgetplast känsla och knapparna ganska små, känns knappt som ett originaltillbehör.

Bildtolkning: Bild på förpackningen som är diskret grå och vit. På bilden finns även Scorpio i profil där den ser ut som en svart hammare.

Test

Jag rev upp produkten entusiastiskt ur den något bökiga kartongen, tack och lov levererades den redan uppladdad! Som nybliven singel såg jag detta som ett trevligt tillskott i lådan bredvid sängen. Med ganska dålig styrka i kroppens muskler är ju redskap som gör jobbet åt en alltid positivt. Denna blev min första prostatastimulerande produkt. Prostatan är förövrigt något väldigt underskattat när det gäller manlig stimulering.

Bildtolkning: Scorpio hålls upp med en hand. Den ser ut som ett L och längst upp så ser man att den delar sig som en hästsko. De har en bananliknande utformning i svart.

Ganska snabbt blev ju dock det tilltänkta användandet av denna produkt ganska omständlig. Min ingång till sex, oavsett om det är själv eller med någon annan, är att det ska vara ganska lättillgängligt. Även om jag någon gång då och då kan uppskatta ett mer avancerat utövande. Jag vill helt enkelt inte behöva involvera någon annan i det praktiska kring min onani. Med lite vilja och en taklyft så testades denna ändå. Jag är inte religiös, men WOaaaW. Detta är, väl på plats, en religiös upplevelse. Plötsligt avlöser de 10 olika vibrationsprogrammen varandra i ett dovt surrande och en mer sällan skådad upplevelse infinner sig! Den otippat riktigt najsa är helt klart värmefunktionen som tillför en riktigt härlig känsla. När den väl är på plats är det dessutom enkelt att växla funktionen med fjärrkontrollen, och jag kommer aldrig mer köpa en produkt utan fjärrstyrning. Klart besvärligaste delen är att denna typ av produkter tenderar att bli ganska smutsiga och kladdiga efter att man kört slut på batteriet. Dessutom kräver den lite mer styrka än jag behärskar vid förberedelser. Även om den väl på plats är enkelt att använda med lite fingerfunktion!