Bildtolkning: Satisfyer PRO plus vibration i halvprofil. Den är vit och böjd utåt, ser ut nästan som en korv. Det finns en liten öppning fram.

Det här är Satisfyer PRO plus vibration, köpt från Miss Amour. Precis som Satisfyer PRO penguin som jag recenserade tidigare i år så stimulerar den klitoris med tryckvågor på insidan av en inbyggd, liten sugkopp som placeras över klitoris utan att alls vidröra den. Det är praktiskt för den med känslig klitoris som inte vill ha stimulans direkt på. Ganska häftigt att den utan att vidröra kan skapa den sugande känslan. Som namnet indikerar så har den här produkten förutom sina tryckvågor också en inbyggd vibrator som stimulerar via sugkoppens ”mun” runt om klitoris. Den vibrerar alltså fortfarande inte rakt på klittan. Den vibrerar dessutom relativt starkt för sin ringa storlek. Trevligt!  Funktionerna kan användas och justeras  var och en för sig.

Formen på produkten är som en mindre banan med 90 graders böjning. Ena änden är markerad med en metallring som står i  kontrat både haptiskt mot silikonerna och i färg. Metallringen markerar var apparatens munstycke börjar. Det tog typ tre gånger innan jag alls fattade att det var ett munstycke. Den sitter fast ordentligt bra. Det är först när man nyper tag i den och drar rakt utåt som den lossnar. Fördelar med det är att den inte lossnar av misstag som munstycket på penguin gjorde väldigt lätt. Det krävs lite motorik att får loss munstycket och att få den tillbaka på plats. Det krävs också lite syn då den har som två rännor på sidorna som munstyckens två hakar ska styra in i. Syn eller lite känsel kombinerat med tålamod behövs. Funkar det inte så vänd munstycket upp och ner.

Bildtolkning: Satisfyer PRO plus vibration framifrån. Den är vit och du ser ett hål längst upp.

Jag vill också ta ett ögonblick och lovorda sexredskap med löstagbara munstycken/skydd/huvuden. De gör produkterna lättare att rengöra på ett smidigare sätt. Att inte behöva släpa med sig hela redskapet för rengöring i badrummet underlättar en hel del.

Bildtolkning: Satisfyer PRO plus vibrations baksida. Du ser toppen är böjd och styrpanelen.

Okej, tillbaka till ämnet. Formen. Den är lätt att grepp om. Den är inte stor eller tung. Den har inga öglor. Ytan är av silikon och lite sträv så den glider inte ur handen så lätt. På ryggen sitter tre knappar. Om man trycker på någon av dem snabbt händer ingenting vilket gör att det är mindre chans att den startas av misstag. De sticker inte heller ut, men de känns taktilt tack vare att de är a v ett annat material precis som metallringen. När de är intryckta lyser det runt dem. Den översta knappen startar tryckvågorna. Nedan för minns en lite större volymknapp som styr tryckvågornas styrka. Den nedersta styr vibrationerna.

Produkten kommer i en stilren förpackning och laddas med magnetisk laddare. Den är vattentät och kan användas i badkaret. Den är tystgående när munstycket ligger mot kroppen. Så fort den lyfts så låter den betydligt högre, som en klickande delfin.