Bildtolkning: Satisfyer Pro penguin – next generation snett i profil. Ser ut som en Pingvin som har ett litet hål längst upp. Söt rosett i lila runt halsen.

Det här är Satisfyer Pro penguin – next generation köpt från Passion of Sweden, Penguin är en del av produktserien Satisfyer som har samma teknik som produktserien Womanizer. En spännande och ny teknik för mig trots att den funnits några år. Jag har varit insnöad på vibrationer. De här produkterna använder instället tryckvågor för att skapa ett slags sugande vakuum runt klitoris. Innan jag alls testar något sånt på min känsligaste juvel måste jag förstås undersöka och förstå tekniken. För sån är jag. Munstycket är stort placeras över klittan som en liten sugkopp klädd av silikonhinna. ”Suget” gör att den enkelt får tag och stannar på plats. I botten av ”sugkoppen” finns nån form av liten platta som rör sig och skapar ett pulserande vakum. Testa att skapa ett sug i din mun och rör då på tungan så fattar du grejen.  Rörelse i vakum kan skapa en stark kraft. Med det snälla pulserande vakuumet för att du kan få stimulans utan att ens beröra klitoris mer än att munstycket berör området runt om. Inte alls konstigt egentligen. Avsugningar är inte bara uppskattat av fallosägare. Jag vet att det finns precis som det finns penispumpar även finns fittpumpar. De här lite mer moderna produkter har en mer tilltalande utformning.

Bildtolkning: Satisfyer Pro penguin – next generation snett bredvid sin förpackning. Ser ut som en Pingvin som har ett litet hål längst upp. Söt rosett i lila runt halsen.

När jag först får Penguin i min hand tänker jag att den är lätt att hålla i handen trots att den inte har ett tydligt handtag. Som namnet indikerar är liknar den en pingvinkropp i formen med abstrakt huvud och kropp. Varför man vill likna en sexleksak vid en fågel fattar jag inte riktigt. De har till och med förstärkt den tanken med en liten fluga på ”halsen.” Annars är det mest fantasin och färgvalet som avgör. Formen i sig är dock väldigt bra. Silikonet är lite strävt så att den inte glider ut handen så lätt. Enkel att greppa utan finmotorik. Den mindre storleken gör att jag med mina skakiga händer kan greppa produkten men också få stöd ör handen mot insidan av låret. Den är helt vattentät och är enkel att rengöra. Den har ett munstycke -en vit silikonring- som är lätt att sätta dit och att få loss, men det innebär också att den lätt lossnar av misstag. Helt klart irriterande moment.

Penguin har inga tydliga knappar men taktila markeringar. Den styrs av två tryckknappar på ”magen” som är lätta att hitta. Kräver ett meddelhårt tryck. Det är ingen större risk att produkten går igång av misstag i väskan. Den laddas med magnetisk kontakter som inte kräver finmotorik. Den är ungefär som ett päron i storleken och kommer i en stilren kartong.