Satisfyer Men Vibration
En gästrecension av: Eric

På produktens hemsida säljs den in med ord som “Ge en aldrig tidigare skådad stimulering av penisspetsen med detta spännande och intensiva edgingverktyg. Dess inre vågliknande struktur och 2 kraftfulla motorer erbjuder intensiva vibrationer för den mest känsliga delen av din penis.” Man skriver också att produkten ska ge en “Blowjob-liknande” upplevelse.

Syntolkning: Satisfyer Men Vibration snett framifrån. Den ser ut lite som en mus till en dator. Färg svart.

Utformning

Först vill jag börja med att erkänna att jag är en nybörjare när det kommer till sexhjälpmedel, så huruvida produkten är bättre eller sämre än andra är jag fel person att avgöra. Ni får helt enkelt nöja er med min mycket subjektiva upplevelse av just denna produkt. Satisfyers “Men Vibration” består utvändigt av plast och invändigt av silikon. Designen får mig att tänka på en modern datormus. Den är diskret och utseendet avslöjar inte produktens syfte. Även om man låter den stå synligt i hemmet så tror jag inte att någon besökare kommer reflektera över vad det är – eller ens ta in dess närvaro. Produkten har en knapp som är lite “upphöjd” och avlång som går att känna sig till. Knappen har ett plus- och minustecken på varsin sida. Med denna knapp bläddrar man bland olika vibrationsprogram. Det är tyvärr svårt att känna dessa symboler på knappen – men det går absolut att hantera och “lära sig” produkten även utan denna visuella information. Jag klarar tyvärr inte av att byta program själv, med min muskelfunktion, men klarar du av att starta exempelvis en eltandborste så borde inte detta vara några problem.

Test

Äntligen så var “Satisfyern” i mitt hem! Min personliga assistent öppnade paketet och jag fylldes direkt av både nervositet och spänd förväntan. Funderingarna som ekade i mitt huvud var: “Kommer det här fungera för mig? Med min ytterst begränsade muskelfunktion? Och kommer den göra mig mer eller mindre självständig i min sexualitet?”.

Syntolkning: Satisfyer Men Vibration som står rakt upp. Den ser ut lite som en mus till en dator men i mitten ser den ut att vara ihållig. Färg svart.

Jag har sedan tonåren jobbat med att bli bekväm med faktumet att även min sexualitet, och mina möjligheter att exempelvis onanera, kräver en viss nivå av assistans. Jag behöver helt enkelt hjälp med att klä av mig, hamna i rätt position och lägga handen till rätta så att jag kan stimulera mitt kön. Själva “akten” klarar jag självständigt med min egna “crip-metod”.

Egentligen blev det inga större förändringar i tillvägagångssättet under detta test. Istället för att hjälpa mig få rätt “grepp” med handen så fick min personliga assistent helt enkelt lägga produkten till rätta – enkelt uttryckt så fördes toppen av min penis in i produkten – innan jag lämnades ensam med min fantasi och vibrationerna från den påslagna produkten.

Det program jag först valde gav en intensiv upplevelse och klimax kom oväntat snabbt. Senare insåg jag att det finns tre olika intensitetsnivåer och 14 olika former av vibrationer så att man kan “stegra upp” effekten under tiden. Detta kräver dock att jag ropar in assistenten, för att trycka på knappen, så det är en avvägning mellan självständighet och njutning där. För mig vore det alltså guld om man kunde fjärrstyra inställningarna via exempelvis en app – men denna funktion verkar tyvärr inte finnas.

Produkten slog mina bästa förväntningar, med flera orgasmer bara under första dagen, det är absolut en produkt som jag kommer fortsätta att använda! Till mina få kvarvarande musklers förtret då de nu är överflödiga även i detta syfte. :)