Velve Macy, Magic wand kombinerat med dildo

Beskrivning

Velve Macy har tagits fram i samarbete med sexologer i Danmark. Den marknadsförs som en klassisk Magic Wand kombinerat med en dildo-vibrator. Den marknadsförs till kvinnor som ställer krav på sina produkter och är noga med design och utforming. Velve Macy har en snygg design i en snygg förpackning.

Velve Macy är mörklila till färgen, och snyggt utformad. Den går att använda åt båda hållen, ena delen är en Magic Wandoch andra delen är en vibrerande dildo. Wand-delen är inte så mycket tjockare än dildo-delen, så jag tänker att båda ändarna går att föra in i kroppen. Hela produkten är vattentät, och därför skulle den även funka som gemensam leksak, ex. för två personer att använda samtidigt. Knapparna är placerade i mitten, lite närmare Wand-sidan. De har ingen kontrastfärg och sticker inte ut, men de är lätta att känna och använda. Det finns ingen risk att råka trycka in dem av misstag, men samtidigt är de lätta att trycka in. Leksaken är gjord i silikon av hög kvalitet. Den glider inte ur händerna särskilt lätt.

Hand som håller i en Magic wand. Wanden är mörklila och är böjd som en banan i formen.

 

Omdöme

Jag testade leksaken på egen hand. Styrkan på vibrationerna mäter inte upp till en wand med sladd, men den har ändå väldigt tydliga vibrationer både i wanden och dildon.

Velve Macy styrs enbart med knapparna på enheten. De syns inte så bra, men jag hittade de lätt med känseln. Produkten är inte hal och är därför väldigt lätt att greppa, särskilt Wand-delen är formad så att den lätt går att greppa tag i. Det finns ingen ögla att ha runt handleden utan en behöver kunna greppa i den för att kunna hålla i den, men den är inte särskilt tung.

Man får med en liten manual med jätteliten text, och jag hittade ingen QR-kod. Jag kunde inte läsa den alls, men jag kände inte heller att jag behövde den. Produkten är inte så avancerad att använda, knapparna hittar man lätt så det är bara testa att trycka på dem för att förstå hur dem fungerar.

Produkten är förpackad i en lyxig, fin ask med lila utsida och svart insida av fin kartong. På utsidan av locket står det ”Velve” i guldiga bokstäver. Förpackningen känns väldigt stilren och okomplicerad, och funkar bra att spara och använda för förvaring. På baksidan finns även en bild på produkten, en kort beskrivningen och några olika symboler. Förpackningen är inte helt enkel att öppna. Jag tyckte att det bästa sättet vara att helt enkelt lyfta i locket så att underdelen ”gled ur” av sig själv och damp ner på underlaget. I själva lådan finns en sorts rejäl skumgummi, där formen av wanden är utskuren ur skumgummit. Det finns inget att ta tag i för att få upp produkten ur ”hålan”, utan det krävs en del pillande. Om man tar bort insatsen ur lådan är det mycket enklare att få upp den ur förpackningen.

Bild på en mörklila magic wand. Sexleksaken ligger på en svart förvaringspåse i tyg. Bredvid wanden ligger en svart laddningssladd och en bruksanvisning mot vit bakgrund.

 

Du hittar Velve Macy här hos Sinful.se (produktlänk)

Produkten till den här recensionen har tillhandahållits som recensionsexemplar. Varken recensenten eller Ettgottliv.com har tagit emot produkter eller pengar för att skriva positivt om tillverkaren eller återförsäljaren. På så sätt vet du att beskrivningen av produkten inte är förskönad. Däremot undviker jag att ta emot produkter som jag inte tror är användbara eller otillgängliga.