Ben Wa balls set -silver

Väldigt klassiskt utformade knipkulor som presenteras som en produkt för kvinnor som vill träna bäckenbotten men också sexuell stimulans. Om du vill läsa mer om knipkulor som fenomen och produkt kan du göra det här: https://ettgottliv.com/sex-som-funkar/ben-wa-balls/ 
I setet får jag med tre par solida metallkulor. Silverfärgade och helt släta. För att vara så små känns de ganska tunga i handen. Det är mer vikten som skiljer dem åt än storleken.

Beskrivning

Syntolkning: Ben Wa Balls Set i sin förpackning. Förpackningen är vit och det finns en bild på setet. Det är sex kulor i tre olika vikter i silverfärg. På förpackningen står det att de är enkla att använda. Träning för bäcken, tål vatten och enkla att föra in. Tyget på insidan är lila.
Alla sex vilar i en vit ask med knallrosa sammetsfoder. Känns stilrent och snyggt enligt mig. Signalerar mer “duktig och smart” än “sexig och vild.” Lätt att öppna, men saknar tydlig knopp eller handtag, något som sticker ut hade gjort att fler enkelt fått upp den utan assistans. Asken är förpackad i en papperskartong som skyddar  och tydliggör varan. Aningen kul att tillverkaren skrivit ut att kulorna är water proof. Hur skulle vatten Kunna tränga in i massiva metallkulor? Å andra sidan så är det inte så kul som dessa leksaker börjar rosta, så det var nog ändå helt på sin plats.

Omdöme

Första gången jag använder dem har jag antagit att det kommer vara svårt att hålla kvar dem på plats, Jag har trots allt fött barn. Jag väljer att ligga på rygg i sängen i min ensamhet. Känner lätta sammandragningar och behag blandat med minnen från tiden som nyförlöst. Stressen över knipövningarna. De nio stygnen som blev inflammerade Och hur allt bara blödde i flera veckor. Barnmorskan som ruskar på huvudet när jag ska knipa runt hennes fingrar och misslyckas. Lite terapeutiskt blir det att få tillbaka minnena när jag nu  vet det jag inte visste då: att det inte är ovanligt, att det tar tid och att kroppen sköter mycket av jobbet själv.  Flashback till det förflutna var inte riktigt vad jag väntat mig av den här stunden. Jag testar produkten vid flera tillfällen. Testar dem i sittande ställning och även stående. Oron över risken att de skulle falla ur visade sig vara obefogad. De är snarare lite luriga att få ut om man inte har gravitationskraften till hjälp. Jag måste både liksom krysta och hjälpa till med ett finger så den lilla, jäkla kulan inte slinker åt fel håll. Vem har tålamod till sånt här? Egentligen? Ja, uppenbarligen jag, för jag fortsätter ju ändå att ta mig ben wa-stunder. Mer som meditation, än onani. Du och jag, fitty. Du och jag… Vill du testa Ben Wa Balls kan du hitta produkten hos Passion of Sweden https://www.passionofsweden.se/knipkulor/ben-wa-balls-set-silver.