Nexus rabbit, attachment till doxy

Syntolkning: Nexus från sidan. Den ser ut som en banan med en liten banan som sticker ut nedtill. Grov botten och färg svart.
Syntolkning: Nexus rakt framifrån. Botten är stor och den ser ut som en banan i svart med in mindre banan framför.

Doxy magic wand är min favorit bland intimredskap. Den är så jädra stark! Doxy har samarbetat med Nexus, ett märke som  tillverkar stilrena produkter för sexlek i svart silikon. Avkomman av detta samarbete har blivit doxyns löstagbara huvud samt flera olika “attachments” som kan ersätta det runda lilla silikonhuvudet. Det är ett av dem som jag ska recensera nu: the rabbit.

Att köpa en rabbit brukar innebära en dildo som på nedre sidan har en vibrerande extrakompis som sticker ut för att nå klitoris. På originalet var extrakompisen förstås formad som en kanin. I efterhand har det lyckade konceptet återskapats i oändliga utformningar. Även om “extrakompisen” nu oftast har andra former så har konceptet av utformning fått behålla namnet. Så även här. Den är oftast marknadsfört som leksak för kvinnor men används också av många män.

Beskrivning

The rabbbit har en abstrakt form och ger ett stilrent intryck. Den är stadig och gjord i medicinskt silicon. I botten skruvas doxyn fast efter att originalhuvudet tagits bort. Det krävs viss motorik och två-hands-grepp men ingen större styrka. Kan en öppna en petflaska som inte är åtskruvad kan man troligtvis klara även detta moment.  Med rabbit på plats är hela ensemblen 45 cm lång. Det får mig att garva ett ögonblick. Vilken rymdsond liksom! Så många skämt om att kunna stimulera varandra på 1,5 meters avstånd skulle man inte kunna dra om den här apparaten i dessa coronatider?

Omdöme

Syntolkning: Botten, det ser ut som ett bildäck med fyra svart prickar. Insidan ser ut att vara i borstat stål.

Utan omsvep: Den var grymt bra. Den har gjort min favoritleksak bättre och gett den ett bredare användningsområde. Vad doxyn tillför rabbiten utöver en stark vibrationsmotor är det väldigt långa handtaget. Tro det eller ej men DEN kom ordentligt till nytta. Det är ju nämligen som så att juxet med de flesta g-punktsstavar är att de är svåra att använda på sig själv utan hjälp. Området man vill komma åt som fittbärare är skenes körtlar som även brukar omnämnas som kvinnans prostata eller g-punkten. För att får den böjda tippen på en g-stav att pricka främre väggen behöver stavens handtag tryckas ordentligt bakåt mot rumpan och även hållas stadigt så tippen inne i hallongrottan inte  vänder sig och lägger sig platt. Svårt att få till. Det stora handtaget gjorde att jag kunde styra vinkel, tryck och placering med hjälp av benen och kroppsställningen.

Rabbitens långa stav av silikon är relativt flexibel men håller formen. Den  böjer sig efter kroppen lite, men inte mer än att man kan använda den att trycka toppen mot önskad känslig punkt.

Syntolkning: Bild på Nexus Rabbit Massager Attachments förpackning. Förpackningen är vit och man ser Nexus i paketet Framför står Nexus i profil och den ser ut som en svart böjd banan. Nere ser det ut som det sticker ut en mindre svart banan. Botten är rejäl.

Allt som jag upplever ger rabbiten fördelar för de som önskar mer att hålla i och styra med är ju egentligen inte nexus utformning utan snarare Doxyn. Det är ett väldigt lyckat samarbete mellan två olika tillverkare som kan sin sak. Det är bra design och bra kvalitet. De kostar också därefter. Det finns inte så mycket mer att säga om tillgängligheten. Om jag beskriver vilka kroppsfunktioner som krävs så är det ju doxyn jag beskriver och inte nexus rabbit i sig. Så, jag länkar bara till den recensionen. Läs recensionen av Doxy nr 3 här! Förpackningen kändes trevlig och stilren. Den är pillig att öppna, och kräver finmotorik.

Du hittar nexus rabbit här hos PassionOfSweden

Syntolkning: Passion of Sweden där of står med lila text över Passion och Sweden.

Produkten till den här recensionen har tillhandahållits som recensionsexemplar. Varken recensenten eller Ettgottliv.com tar emot produkter eller pengar för att skriva positivt om tillverkaren eller återförsäljaren. På så sätt vet du att beskrivningen av produkten inte är förskönad. Däremot undviker jag att ta emot produkter som jag inte tror är användbara eller bra.