Doxy är en väldigt stark Wand på marknaden den stor, ganska klumpig men väldigt stark och användbar. Den är en av mina favoritprodukter. Just den här är gjord i plast vilket gör att den är något lättare än de som är gjorda i metall. Den är lila och har ett ljust huvud, huvudet är mjukare än andra varianter. Den är ganska könsneutralt marknadsfört även om många förknippar den med klitorisstimulering.

Jag recenserar produkten både utifrån erfarenheter som stimulans av min egen kropp men också stimulans på andras kroppar, men jag utgår helt och hållet från egen upplevelse och uppfattning. Fördelen med den här produkten tycker jag är just att jag kan använda den utan att hålla den med handen, det funkar bra att lägga den på sängen, fästa den på benet eller att helt enkelt ligga på den. Den funkar mellan två kroppar, den är stor och lätt att greppa tag i utan finmotorik. Den kan dock bli tung att hålla i, även om just denna modell av Doxy Wand är gjord i plast och därför något lättare.
En annan fördel är att vibrationerna kommer åt nerver som ligger djupt ner så det här är en bra produkt för att komma åt till exempel prostatan från utsidan av kroppen, nerver i bäckenet, erogena zooner som har låg känsel. En annan fördel med styrkan kan vara att den då kan användas  ovanpå klädesplagg. Den är också kanon ur crippat och queert perspektiv. Alla vill inte penetrera eller penetreras. Att lägga wanden mellan två kroppar mot önskade erogena zoner och njuta av det samtidigt är en riktigt härlig känsla.

Det är en högljudd produkt, den låter väldig högt och är inte rätt produkt om man vill vara diskret och att ingen annan ska märka att den används. Den kräver också ett eluttag men sladden är tre meter lång så det blir sällan problem att sladden inte når.  Som synskadad uppskattar jag designen. Knapparna är tydliga och stora, med taktila markeringar. Det är bara tre knappar, en plus och en minus, en på-avstängningsknapp. Håller du inne avstängningsknappen en längre stund så kommer du till olika program. En del kan uppfatta Doxyn som för stark, den passar inte någon som vill ha snällare vibrationer och om man har känslig hud eller struntar i glidmedel kan det bidra till obehag.

Den är klumpig. Hela apparaten med tre meter sladd måste släpas med till badrummet vid rengöring. Det är svårt att få i en kontakt i ett eluttag utan hjälp och den tar mycket plats. Det är jättestörigt, men ändå är den min favorit. Den finns i nyare upplagor och då är de tyngre men har löstagbart huvud som inte är i skumplast. Denna upplaga fortsätter ändå att produceras och säljas lika mycket för det.

Förpackning är trevlig och stilren, inga porriga bilder. Förpackning tar dock mycket plats, jag tycker inte att den varit användbar att förvara produkten i. Istället har jag använt en tygpåse.

Det går att hitta Doxy via https://www.joyland.se/tillverkare/Doxy

Material: hårdplast och skumplast- storlek: 35 cm, diameter 6,2 cm – Styrka: jättestark – ljudnivå: Hög .vattentät: nej – pris:800. -Finns i svart, rosa, lila.