Magic Wand är en produkt som skapades redan på 1960-talet, men på den tiden började den att säljas för att användas till att massera ömma muskler i sportsammanhang. Den tillverkades i Japan men började snart även säljas i USA. Företaget som sålde produkten hette Hitachi och dom förstod ganska snabbt att produkten hittade sin väg in sängkammaren hos många konsumenter. Produkten blev också en symbol för feminismen under 1970-talet. Då var det förstås väldigt speciellt att ha en produkt som fokuserade på kvinnans njutning och som inte hade något med penetration att göra. Produkten fortsatte dock att marknadsföras som en sportprodukt. Officiellt erkände aldrig Hitachi produkten som en sexprodukt. Men år 1992 så var Hitachi på plats och öppnade en konferens som hette Good Vibrations och sponsrade dem med choklad. Så inofficiellt var det ett erkännande.

Produkten fick nytt genomslag under 90-talet då utseendet hade förändrats till att bli lite mer stilrent och vitt. År 2000 började produkten säljas av företaget Vibratex som börjat sälja Hitachi i USA. Företaget lyckades lansera produkten i TV-serien Sex and the city, liksom med de gjorde med den första rabbiten. Det gjorde att allmänheten fick större vetskap om Magic Wand, både i USA och internationellt. Sedan dess har Magic Wand kommit i många olika versioner. Hitachi har försvunnit från marknaden men flera andra märken har tagit över. Den kanske mest vanliga är Doxy som tillverkas i England. Det finns andra varianter med sladd och det brukar vara de som är starkast. Det finns även sladdlösa modeller men de har inte riktigt samma styrka. Vad som kännetecknar Magic Wand är att de är stor, har ett bra handtag och ett rejält huvud som är till för att ge starka vibrationer.

Magic Wand förknippas allra mest med vibrationer på klitoris, den kan självklart användas till att vibrera många andra erogena kroppsdelar. I och med att den är ganska stor är den tacksam att användas även om man inte kan använda händerna till att hålla produkten. Det går att lägga sig ovanpå den och hitta erogena zoner genom att röra kroppen ovanpå Wanden. I och med den är väldigt stark kan vibrationerna nå erogena zoner som ligger ganska djupt under huden även om den vibrerar utanpå, till exempel nerver i bäckenet. Många uppskattar vibrationer mot penisroten, prostatan eller ollonet.

Gör det ont när du använder Magic Wand beror det troligtvis på att du har väldigt ytliga och känsliga nerver, då kanske starka vibrationer helt enkelt inte passar dig eller så har du missat att använda glidmedel. Testa glidmedel eller svagare vibrationer. Det finns ju också många andra produkter som ger snällare vibrationer, eller till exempel tryckvågor som passar känsliga kroppsdelar bättre.

En Wand med sladd är över lag ett säkert kort om du vill ha så starka vibrationer som möjligt. Då kommer du också behöva ett eluttag när du ska använda Wanden. Det finns andra väldigt starka Wands som är billigare, och det finns dom som är snyggare och dyrare. Om du vill ha den med starka vibrationer men sladdfritt så finns det batteridrivna Wands.

Jag kommer recensera flera olika Wands framöver. Håll utkik!