Bildtolkning: Bild på förpackningen av Perfect Fit, Kiss-X. FTM/Clitorial Stimulator. Du ser själva produkten som ser ut som ett svart ägg. På bilden finns även en man med rakat huvud och skägg.

Alla vet vad en dildo är och vad den används till. Den stimulerar känsliga hålrum i kroppen.  Motsatt, en stroker eller muffla, stimulerar känsliga organ som sticker ut. De blir mer och mer kreativt utformade, precis som dildos och det är kul.  Här har vi en Stoker designad för klitoris.

Bildtolkning: Närbild på förpackningen det står avskuret “Buck-Off” i gul text och under “Official Buck Angel, FTM Stroker” i liten vit text. Produkten ser ut som ett svart ägg i kartongen.

Kiss-X stroker kom till som en följd av att Buck Angel tog fram en stroker för transmän. Buck Angel är själv människorättsaktivist, producent samt skådespelare av porr och transman. Han är också känd som ”mannen med vagina.” Han lanserade en stroker för transmän som genomgått testosteronbehandling och den gjorde succé: Buck Off. Därefter tog man också fram en mindre stroker för personer som inte fått eller fått väldigt lite testosteronbehandling: Kiss-X Stroker.

När jag sett den på bild har jag föreställt mig att den skulle vara fast och stabil i konsistensen. I efterhand inser jag att den nog påminner lite om nässugen vi hade till vår bebis när hon va liten och att jag nog föreställt mig stroker som den i hårdheten också.  Som en liten gummituta kanske. Jag var i alla anfall totalt ute och cyklade. Kiss-X Stroker är gjord i väldigt mjukt silikon. Ungefär som squishys som ungar leker med these days. Den ger en väldigt mild stimulans och för första gången i mitt liv reflekterar jag över storleken på min egen klitoris. Varenda kroppsdel i övrigt har jag nog åtminstånde nån gång analyserat och reflekterat över hur jag är jämfört med andra men aldrig klittan. Jag vet inte ens om det finns några uppenbara ideal för klittan som det finns för andra könsdelar. Jag har enbart intresserat mig för hur den känns. Det är ett kroppsprivilegium.

Bildtolkning: Närbild på Stroker som står upp. Ser ut som ett svart ägg som har en liten topp.

Förpackningen är tydlig men ganska plastig, Den är ganska lätt att öppna. Stroker får plats i handflatan. Den har ingen ögla eller fäste. Om jag trycker till på strokern så töms den på luft och suger försiktigt åt sig det som placeras framför hålet när jag släpper. Om jag sticker in fingertoppen i den känner jag tydligt räfflorna på insidan som mufflor och stroker brukar ha. De är i miniformat. Som små vågor inuti.

Jag tycker om när gränserna för  vad som är riktat till det normativa och normbrytande suddas ut och en får  fokusera på vad produkter är till för utan att styras av genus och förväntningar. Därav min kliniska beskrivning i början av texten. Bra mindworkout för den genusfrixerade hjärnan som lärt sig att alltid dela upp allt som existerar i genus.

Passar inte den: Som har svårt med fingermotorik, vill ha tydlig/stark stimulans.

Bildtolkning: Stroker liggandes så du ser en liten öppning. Stroker ser ut som ett litet svart ägg i mjukt material.