Presentation

Namn: Anna
Ålder: 49 år

Vad är sexualitet för dig?
Sexualitet för mig är en “röra” av flera aspekter. Det är fysiskt, psykiskt och socialt men också så enormt mycket mer än det jag tänker på dagligen. Tyvärr har ju sexualitet också blivit väldigt mycket politik men det kanske man ju inte tänker på när man tänker kanske i första hand på sin egen sexualitet.

Vilka funktionsnormer upplever du att du bryter emot?
Den funktionsnormen jag bryter mot är nog att jag har en funktionsnedsättning och att andra människor kan undra huruvida jag har sex, eller huruvida jag kan utöva sex. Samt orkar den där tanten det idag? Jag är idag 49 år och kan ses lite som om sex är något som jag börjar sluta med på grund av ålder…

Har du en favoritleksak, attiralj eller redskap?
Min favoritleksak är en liten fingervibrator. Då jag har handfunktion kvar så är det en liten lätt sak att ha med sig. Jag kan ha med mig den i handväskan och använda lite var som där jag kan vara i min ensamhet. Den är lätt och väger inget vilket är nödvändigt för mig om jag skall använda den på egen hand då jag har en muskelsjukdom. Det gör att mina armar och handmuskler är försvagade.

Läs Annas publicerade recension:

Ruby Glow – Dusk

Syntolkning: Rocks Off Ruby Glow Handfri Vibrator ligger i en svart elegant förpackning. Produkten syns knappt igenom plasten på bilden. Text längst ned Ruby Glow i vit text på guldfärg.