Bildtolkning: G Vibe mini står på högkant. Botten är formad som en hästsko men ändarna längst upp sträcker ut sig och böjs utåt. Rundad botten, smal hals och vid topp i böjd silikon. Varje topp har en motor och styrs genom panelen i botten. Botten är förstärkt i metall på insidan men topparna är mjuka och följsamma.

G-vibe mini ingår i en kollektion av färgglada och väldesignade leksaker. Minin är ett småsyskon till originalet G-vibe som är en stav med delad topp. Minin form och ringa storlek gör den stadigare än föregångaren. I botten är den formad som en hästsko, medan ändarna fortsätter där de annars skulle ta slut fortsätter sträcka ut sig och böjs utåt. Tvådimensionellt ser den ut lite som den var med rundad botten, smal hals och vid topp. I tredimensionellt format så är det i princip en lång silikonkorv som böjts till sin form. Varje topp har en motor och de styrs via samma panel av knappar som är placerade i botten. Botten är förstärkt med metall medan topparna är mjuka och följsamma.

Jag testar den på mig själv. Eftersom den har en tudelad topp som står ut åt varsitt håll trodde jag att den skulle vara svår att få in, men det gick ganska lätt. Det kräver dock viss finmotorik eftersom topparna måste tryckas ihop samtidigt som de förs in i slidgången. Lite pilligt är det. När den väl är på plats sitter den verkligen där den ska och glider inte ut, som stavar tenderar att göra om de inte aktivt hålls på plats. Motorerna är starka och tysta.

Bildtolkning: G Vibe mini kläms ihop av två händer och visas från sidan. Under står det “As Far As Your Imagination goes”

Tanken enligt tillverkaren illustrationer online är att minin även ska kunna placeras så att den vibrerar på både g-punkt (uvi-komplexet) och klitoristoppen, ungefär som en parvibrator. Inte en chans!  Tänkte jag när jag försökte klämma dit den med botten som en klämma. Jag zoomade in bilderna till gigantiska proportioner och insåg att jag nog varit lite väl snabb i mina antaganden. Bilden visade snarare hur mini trycktes mot kroppen så att de mjuka topparna tryckte åt sidan och kom åt erogena zoner men inte så långt som när båda topparna är inne i samma kroppsöppning. Att topparna är mjuka och har varsin vibrator vänd mot varandra gör att  den är kul att leka med utanpå kroppen också. Jag recenserade här en gång små fingervibratorer som kom i tvåpack. En och en var gav de inte så mycket, men tillsammans gav de häftigare stimulans. Samma effekt får jag av minins vibrerande toppar.  Minin kan liksom användas som en stor klämma.

Förpackningen är trevlig och lite kul. Ett pappersrör med lock och handtag. Den är ganska enkel att öppna, men kräver två-hands-grepp. Förpackningen passar bra till förvaring. G-vibe mini har batteritid på 4 timmar och laddas med magnetkontakt. Den är vattentät och väldigt enkel att rengöra.

Bildtolkning: En hand håller G Vibe mini snett vinklat. Långfingret är på insidan av metall och tummen vilar vid sidan panelen som finns på utsidan av botten.hålla kvar den. Den är ett bra komplement till t.ex. en wand. En annan anledning till att jag gillar minin är att den har potential att passa

Så, vad tycker jag om produkten? Jag gillar den skarpt. Personligen gillar jag den just för att den sitter kvar där den ska utan att jag behöver väldigt många olika kroppar. Den är praktiskt formad för både prostatastimulering och g-punktsstimulering. Botten är så pass stor och stadig att leksaken passar som analplugg. Minin kan användas som en stor klämma och på sådan som sticker ut från kroppen; bröstvårta, testokuk, pung, blygdläpp… Det är bra!