Fetish fantasy position master
En gästrecension av:  Natalie

Bildtolkning: Bild på förpackningen av Fetish fantasy Position Master. På omslaget finns det olika tips på ställningar. Heterosexuellt par.

Produkten är en kilformad positionskudde som går att lägga under ena parten vid sexuell kontakt eller utlevnad. Den är roströd och  gjord av PVC med en sammetsliknande yta,  uppblåsbar med två plasthandtag, ett på vardera sida. Den har tre ”steg” i olika höjder. Lådan den kommer i är en vanlig kartong med bilder på ett heteropar som ligger i underkläder i fem olika ställningar som inspiration. Marknadsföringen känns därmed väldigt heteronormativ, trots att den mycket väl lämpar sig för alla konstellationer.

Hur har den använts?

Jag har använt den tillsammans med vän. Då jag har dålig muskelkontroll i bålen och benen så krävdes det att jag fick hjälp att lägga mig på den för att komma upp med rumpan. Det krävs också lite stabilitet för att inte hasa ner, så vi avbröt kuddens närvaro av den anledningen att det inte fungerade för mig. Att lägga mig på mage på den var

Bildtolkning: Närbild på handtag och ventil där man blåser upp.

däremot en hit för båda parter! De båda handtagen gjorde att det gick lättare att hålla sig på plats. Den den ena parten ligger på rygg med den under rumpan ger ett blottat kön och anal om benen hålls upp men förutsätter viss motorik och funktion i benen. Ett alternativt är att benen binds upp, så det är lättare för denne att slappna av och den andra kan sitta nere mellan dennes ben och utforska på ett nytt sätt.