Så, jag fick mig en vibrerande dubbeldildo att testa på vid namn Sharevibe. Spännande! Jag behövde förstås en lekkamrat med egen fitty för att testa den här ordentligt.  För mig var det första gången som jag överhuvudtaget använde något liknande. Av den anledningen kommer min lila sharevibe alltid vara till minnes med en viss genans och feeling.  Att titta ner på sig själv och plötsligt se sig utrustad med en knalllila lem var ballt! (Sigmund, nu sitter du ner och håller käften!) Alienkänsla! Väldigt mindfuck! Jag är förövrigt ett fan av de flesta former av genderfuck och min kvinnliga självkänsla klarast av att bära en lila penis av silikon utan att känna mig ägd av män-ligheten. Men i framtiden om nån försöker såra mitt ego kommer jag eventuellt svara ”aj, min lila penis!” För sakens skull.

Okej, nu till saken. Eller dubbeldildon. Definitivt tilltalande design. Ni vet, om man gillar färgglada, abstrakta aliendongar. Slät och med ganska mjuka former, men med utbuktningar på rätt ställen. Jag får själv styra över vilka produkter jag ska prova så ni kommer nog aldrig se några hudfärgade gummisnoppar eller
plastvaginor här. Gives me the creeps! Dubbla dongar, låt oss kalla dem: användardongen och mottagardongen. När jag vill använda leksaken för att penetrera någon annan är det användardongen som jag för in i mig själv. Det var lite svårare för mig än för min lekkamrat. Den gled ur hen ganska lätt, medan den satt kvar bättre på mig. Alla snippor äro olika.
Mottagardongen sitter snett framåt så den trycker på framväggen där g-punkten brukar befinna sig.  Den trycker sig lätt mot bottensatsen av mottagardongen som befinner sig tryckt mot klitoris på utsidan. Samtidigt som användaren använder produkten för att penetrera mottagaren  får hen själv alltså stimulans av insidan och klittan så. Hela alltet vibrerar dessutom.

Jag testar Sharevibe två gånger tillsammans med min lekkamrat och två gånger på egen hand. En av produktens fördelar är att den är mjuk och böjlig, men det är också en stor nackdel när det kommer till att få styrsel på det hela. Det krävs att man använder en hand för att den ska va ordentligt stadig om man önskar snabb och hårt penetrering. Även om en tar till lite rep och surrar fast sharevibe stadigare mot kroppen så är det svårt att få till det. Där kanske en vanlig strap on är mer läglig där du som användare använder  venusberget som stöd för stötarna. Vad vi istället kommer åt med den här är en känslan av att tillsammans penetreras och njuta av samma leksak. Den andra personens rörelser skapar stimulans i den andra åt båda håll. Där kommer flexibiliteten istället till sin rätt. Produkten rör sig tillsammans med kropparna på ett väldigt fint sätt.

För egen lek då? Jo, med den här som dildo har du två olika former att välja mellan, en lång och smal eller en kort och tjock. Den som inte används för att penetrera  blir ganska uppenbarligen ett ordentligt handtag tillsammans med bottensatsen. En dyr lösning om man enbart är ute efter dildo med rejält handtag, men ändå värt att nämna.

Sharevibe vibrationer styrs av en enda knapp som är enkel att hitta både visuellt och med känsel. Den och laddningmottagaren är utmarkerade med kontrasterande röd kulör samt hårdplast som buktar ut från silikonytan. Ljud som vibratorn avger ligger på en medelhög nivå. Den kommer från det tyska företaget Fun factory som satsar mycket på ren och slät men alltid färgglad design, då vad det gäller produkten och dess förpackning. Varken förpackning eller produkt kräver större krav på finmotorik eller handstyrka, däremot så kan det ju vara en del meck med att få användardongen på plats.

Produkten kommer från Passion of Sweden och kan köpas här!