Black Classic medium är en buttplugg som många på nätet gillar. Det sägs att smaken är som baken och den här verkar just falla många i smaken. Jag är rätt novis när det gäller den här typen av leksaker så för att kunna skriva recensionen har jag läst på en del och jag har också gett den lite med tid än andra produkter.

Det är en bred plugg med hela 13,5 cm i omkrets på den bredaste delen. Den har en glidande yta av plast som tillsammans med glidmedel glider lätt. Inuti är den fylld med ett mjukt och följaktligen material men har som en hård smak stolpe som kärna vilken gör att den ändå är stadig men liksom han forma sig och böja sig efter kroppen. På så vis är den snäll trots att den är stor.

Förpackningen var plastig och krävde sax för att öppnas. Inga porriga bilder. Mycket text och tydligt budskap: den här produkten är amerikansk och gjord i Amerika. Inget tjusigt, Inget otäckt. I övrigt är det inte mycket att analysera vad det gäller syn. Det krävs ingen som helst syn för att använda den om man kan känna formen med händerna.

En grej som är viktig med buttplugs är botten. Den delen som ska hindra pluggen från att försvinna in helt och hållet då den kan fastna och bli svår att få ut. Black Classic medium har en ordentlig platta nedtill som är lätt att få tag om ifall en kan greppa runt den. Det finns andra varianter av pluggs med rejäl ögla att greppa om istället. Fördelen med platt är t.ex. möjligheten man genom att t.ex. sätta sig försiktigt kan styra in leksaken utan händer. Kanske bära den under kläderna utan andras vetskap.

Passar inte den som: vill komma åt att styra leksaken att stimulera hårdare på specifika punkter. Behöver en ögla att kroka i fingret i för att få tag i produkten. Är känslig för konstgjorda dofter.