Jag älskar att se på film, men inte i mer än en dag eller två. Sen vill jag få saker gjorda. Idag kände jag mig pigg och lät inomhusstolen stå. På förmiddan gjorde jobbade jag med Malins stöd på mitt senaste verktyg för barnuppfostran Stor tjej-tavlan. Ottilia är väldigt mån om att vi ska tycka att hon är en stor tjej. Det utnyttjar jag. Ska man få göra sådant som stora tjejer får måste man också göra den stora tjejer kan.

Sedan röjde vi ur Ottilias rum. Då vad jag ganska trött så det innebar mer eller mindre att jag satt i en saccosäck och bestämde vad som skulle bort. Nu har jag rensat bort två papperskassar med skräp och en ikeakasse med sånt som ska skänkas vidare. Kvar har vi en ikeapåse med leksaker. När ottilia leker med något tar hon ut det därifrån och ställer det sedan i rummet. Kvar i ikeakassen kommer bli sånt hon leker minst med och även det kommer få åka iväg till bättre behövande barn.

Skönt med ordning och reda! Imorgon får jag nog ta det lite lugnare. Jag är ganska skakig och det tar så på krafterna när man göra alla vardagliga saker.

20120214-220817.jpg

20120214-220827.jpg