Man får inte leva om sitt liv, det är det som är själva grejen!

/Paul

Igår gick sista avsnittet av ”Torka aldrig tårar utan handskar” och det var en serie som var så sjukt jävla bra! Om ni inte sett den ska ni på stört gå in på SVTplay och ägna tre timmar åt Jonas Gardells gåva till dagens Sverige.  Serien handlar om Aids eller ”bögpesten” som drog fram på 80-talet.  Själva grejen med den är att allt som händer i serien har hänt på riktigt. Inget är påhittat.

Det var inte så länge sen boken kom ut. Jag köpte den på en gång utan att tveka. Jag ville så gärna läsa. Mina ögon fixade förstås inte den lilla texten så jag fick ge boken vidare till min mamma. Som e-bok anpassad för läsplatta finns den inte än. Jag blev superglad när jag hörde att den skulle gå som TV-serie.

Tack, Jonas Gardell! För mig är det ingen nyhet att du skriver fantastiska berättelser, för jag har läst (nästan) alla dina böcker.

När jag nygråten lade mig i sängen igår var jag oerhört tacksam över att få dela den med kärleken i mitt liv. Att vi en dag kommer få vila i samma grav och att ingen kan kommer ifrågasätta vår kärlek till varandra.  Jag har aldrig nånsin reflekterat över min rättighet till det tidigare.