Jag har startat en quest för att hitta en bra vibrator som kan användas handsfree. Som alltså är oberoende av funktionsförmåga i armar och händer. Något som kan placeras där den ska vara och som sedan stannar där utan att den behöver hållas på plats av handkraft.

Då hittade jag den här. we vibe sensation in sync. En parvibrator som är framtaget för att vibrera mot klitoris och g-punkten samtidigt som den håller sig på plats under samlag. Vibrationerna ska förstås avnjutas av personen som penetrerar användaren också. Produkten är uppenbarligen framtaget för homosexuella sexpartners men är en kreativ kan den lika väl användas av två män vid anal penetration då P-punkten kan stimuleras en liten bit in i analen, men också på utsidan på mellangården.

Penetration gör att två personer kan njuta av leksakens vibrationer samtidigt, men om man inte fixerar sig vid just det så är det en kul leksak som ger din partner njutning samtidigt som du kan använda mun och händer till hens andra erogena zoner. Leksaken kan styras via en mobilapp så du kan ge personen med We vibe vibrationer när ni är ifrån varandra.

Sen inte att förglömma, en person som inte kan hålla en sexleksak på plats kan få hjälp att placera den på plats och hjälparen kan sedan lämna rummet.

Frågan är om den sitter lika bra som den lovar och hur den sedan styrs? Hur fungerar appen ihop med mobilens funktionsanpassningar? Vilka kroppsfunktioner krävs för att styra produkten? Hur är den att använda utan penetration och hur är den att använda vid penetration. Det var mina tankar när jag bestämde mig för att testa we vibe sensation in sync.

Paketering
Produkten är ett helt kit som kommer med parvibrator, fjärrkontroll, laddningssladd, laddningsställ och tangovibrator. Tangovibrator har ingenting med we vibe att göra utan är bara en liten men stark vibrator som är populär och som skickas med som en bonusgrej. Allt kommen i en snygg och inbjudande kartong. Den känns proper och väldesignad. Inga porrbilder så långt ögat kan nå. Instruktionerna visar illustrerade bilder av par som är tydliga och fina utan att kännas snuskiga eller obehagliga. Jag saknar en grej och det är USB-addapt till vägguttag. Sladden som finns med kan kopplas till USB-uttag. Vill en koppla den direkt till ett eget uttag får en lösa det själv. (En sån har en ju oftast, men men) Så har de nog gjort för att slippa göra olika produkter till olika länder.

Laddning
We vibe sensation in sync är enkel att ladda. På parvibrator sitter två små magneter som enkelt connectar med magneter på laddningsstället och får parvibrator att stå på plats. Stället kan sedan täckas av en kåpa som gör att en inte ser vad det är som laddas. På utsidan finns uttag för laddsladden och en lampa som visar när produkten laddats klart. Smart! Jag lägger ändå undan kitet när jag inte använder det för att slippa frågan “Vad är det här? Luftfuktare? Rauter?” Men för par som vill ha leksaken tillgängligt direkt när lusten faller på kanske det är guld värt. Vad vet jag? Kul grej i alla fall och jag uppskattar designen.

Själva parvibratorn.
Det sitter två vibratorer i varsin ände av produkten. De kan vibrera i samma takt och mönster eller olika. Den vibrerar stark. Starkare än andra vibratorer jag testat i den storleksklassen. Den kan inte mäta sig med t.ex. en magic wand men den har ordentligt med kräm i sig!

Den går att justera i form imponerande bra. Den kan sträckas ut så den blir så gott som rak och den kan klämmas ihop så den sitter på lats och trycker mot kroppen. Vill en få maximals tryck är det bara att vrida ihop parvibratorn som ett X innan den sätts på plats. Svår att justera så den är exakt där en vill inuti snippan dock. Den sitter i alla fall där den ska och behöver inte hållas på plats med handkraft. Toppen! By the way, glöm för guds skull inte glidmedel. Det gör att den lättar kommer på plats och att vibrationerna känns mer. Slarvar en med det kan leksaken skava istället för att glida.

Styrning.
Knapp. Parvibratorn kan styras av en knapp på den del av produkten som placeras på utsidan av kroppen. Den är lite svår att trycka på och svår att hitta. Den syns knappt och har ingen avvikande färg. Den är en utbuktning i silikonet.
Fjärrkontrollen. Den är liten och lätt att hålla i handen, men därför också lätt att tappa bort. Den har en ögla så en kan fästa nyckelband eller liknande på den om en har. lust. Den är taktilt utformad och lätt att använda utan syn. Knapparna är inte svåra att trycka på. Den är snygg och enkelt men snyggt utformad.

App. Det finns en app till både android och IOS. Den kan laddas ner till både iPhone och iPad. Via den kan du connecta parvibratorn med både din egen enhet, men också en älskares/älskarinnas enhet. Den enheten behöver alltså inte ens infinna sig i närheten av parvibratorn utan styras från andra sidan jorden om en så vill.
Jag testade att koppla iPhone, iPad och en Nexus android-telefon till parvibratorn med lyckat resultat. Jag testade enbart appen tillsammans med iPhonens inbyggda funkisanpassningar. Testade att använda appen med zoom och det fungerade fint. Jag testade att använda den med VoiceOver (som gör att enheten läser upp all text på skärmen) och då blev det besvärligare. VoiceOver kan förstå allt som är text så den kan inte tolka annat. Appen funkar så att vibrationerna syns som vågor och du kan styra vågorna genom att dra vågorna åt olika håll med fingret. Det är omöjligt för VoiceOver att läsa tyvärr. Då rekommenderar jag istället fjärrkontrollen som är taktil och smidig.

Fördelar: Stannar på plats, snygg design, vibrerar på två erogena zoner samtidigt,, enkel att ladda, lång batteritid.
Nackdelar: Appen var mer tjusig än lättanvänd. Kostsam.

Passar den som: vill slippa hålla en vibrator med handkraft eller vill dela något vibrerande med sin partner men ogillar traditionella sexleksakers design.

Material: silikon – Vibrationsstyrka: Medel/stark – Ljudnivå: låg – Batteri:uppladdningsbart – Pris: 1799 kr

Kan köpas på PassionOfSweden.se