Missa inte fotoutställningen Love, LUST, LEGACY av Del LaGrace Volcano! Jag råkar liksom vara en av hens modeller i konstprojektet “Gender optional – profiles of currage” som är en del av utställningen.

På lördag 28 augusti invigs kulturkvarteret som är nybyggda lokaler för bland annat: Stadsbibliotek, Kulturskolan och förstås Örebro Konsthall. Jag vet riktigt vad jag tycker om hur schabraket ser ut på Örebros sky-line, men att ha en stor del av Örebros kultur samlad på en plats där det är nybyggt och tillgängligt känns minst sagt uppmuntrande. Det ska bli intressant att se hur det ser ut.

Vernissagevisningen pågår lördagen den 28 augusti mellan 11-15. Sedan blir det slutet konstnärssamtal som man måste boka biljett till. Det är gratis och görs via mejl till [email protected] och biljetter hämtas ut på Örebro konsthall Nygatan 7 samma dag. Vi ses där!! Du kan läsa mer om utställningen genom att klicka här

Kulturkvarteret Örebro
Syntolkning: Två barn stor framför Kulturkvarteret i Örebro. Imponerad glasentré.

UTSTÄLLNING Del LaGrace Volcano; Love Lust Legacy- 28 augusti till 24 oktober

LOVE, LUST, LEGACY av Del LaGrace Volcano
Syntolkning: Foto på person hälften klädd i underkläder, häften i kostym. LOVE, LUST, LEGACY Del LaGrace Volcano. i röd text. 28 augusti-24 oktober Örebro Konsthall.

Utställningen LOVE LUST LEGACY av konstnären Del LaGrace Volcano öppnar på Örebro konsthall.

De LaGrace Volcano arbetar huvudsakligen med fotografi och film och räknas som en av de stora pionjärerna inom queer konst.

LOVE LUST LEGACY öppnar under Nerike Pride som firar 50 år sedan den allra första Prideparaden i Sverige ägde rum just i Örebro 1971.

KONSTNÄRSSAMTAL KLOCKAN 15:00; lördagen den 28:e augusti. Du bokar din gratisbiljett genom att mejla [email protected]  och hämtar ut den

Konstnären De LaGrace Volcano och konsthallschef Anna-Karin Wulgué samtalar om utställningen LOVE LUST LEGACY på Örebro konsthall. Konstnärssamtalet kommer föras på engelska. Begränsat antal platser.

PLATS: Örebro konsthall, Nygatan 7