Man ska gräva ner sina soptunnor sa Ernst. Det blir riktigt snyggt och jordnära. Jag tänkte att han har sååå rätt! Det vet vi ju. Man gräver ner dem så att 10 centimeter sticker upp, då håller man smådjuren från att krypa ner bland allt det godiga. Jo, det verkar klokt. Så jag börjar gräva en grop för våra soptunnor i gräset. Jag har hunnit gräva ungefär 30 cm ner när jag ändå stannar upp och tänker. Jag kanske borde pratat med Sven först. Smaken är som baken och det kan vara så att han inte alls tycker som jag och Ernst, även om det är himla praktiskt att ha soplocket i en mer ergonomisk höjd, så jag slutar. För säkerhetsskull. Det kändes som nåt man inte borde göra utan att tänka efter ordentlig av nån anledning.

Förstå att jag kände mig lättad när jag vaknade. Gräva ner soptunnor i marken – vilken totalt onödig och värdelös idé! Ernst alltså. Hur tänkte du?