Idag har jag haft administrativ måndag. Att ansöka om assistentersättning är verkligen ett tidskrävande jobb om man får för sig att man kan ha kontroll över hur det framskrider. Jag vill ju underlätta och påskynda så mycket det bara går. Det känns förjäkligt att inte veta var handläggaren skriver i papprena på sitt kontor. Jag anstränger mig antagligen i onödan eftersom man nästan jämt får avslag på första ansökan.  Ursligt värre! Jaja, ska de ge avslag ska de inte göra det för att informationen de fick var halvdan och inte ska beslutet ta tid för att min läkare, samordnare och sjukgymnaster segar med sina intyg. Ger de mig avslag vet jag vem jag ska vara arg på: FSK!

På eftermiddan hade jag dock brorsor över med sin små toddlers. Edvin rusade runt som bara den. Han snodde en leksakshammare av alva och hon bara suckade och tittade menande på mig.