20140316-220136.jpgJust nu är det is i magen som gäller. Eftersom två tredjedelar av den ordinarie personalstyrkan saknas i min assistansstab så måste mitt assistansbolag hysteriskt leta vikarier till två tredjedelar av alla arbetspass. Saker tycks lösa sig i sista sekund efter hand. Det är stressande att inte veta hur nästa dag kommer se ut. Om det löser sig med assistans till natten. Man får försöka ha is  i magen, som sagt, och inte oroa sig. Skiter det sig så skiter det sig. Världen går inte under.

Idag har jag planer att fika med min kompis Anne-Maj. Hon bor annars i Dalarna men har jobbat här i Örebro de senaste sex veckorna. Imorgon åker hon tillbaka så om det inte löser sig med assistans tills vi ska fika på stan känns det ju riktigt piss. Men vad sa jag? Is i magen, sa jag. Hela Antarktis i maggropen. Det hinner säkert lösa sig på ett eller annat vis.