Imorgon 17 augusti 17:00 föreläser jag på World Pride via Zoom. Den kommer som tidigare handla om stigmat och utmaningarna med att hitta sin sexuella identitet som assistansanvändare och funkis. Jag kommer också djupdyka i vilken tillgänglighet queers med funktionshinder har, efter analys av de svenska Pride-festivalernas webbsidor. 75% av de festivaler som skriver ut sina värdegrunder väljer att inte inkludera personer med funktionshinder. 90% av hemsidorna saknar anpassningar. 93% saknar information om tillgänglighet till sina evenemang och aktiviteter. Men det finns också ljusglimtar på exempel där tillgänglighet, inkludering och intersektionalitet prioriteras. Allt det här kommer jag att prata om och jag kommer även erövra Gayle Rubys diagram över sexualitetens värdehierarki, och porträttera den utifrån funktionsmaktsordningen. Om den här föreläsningen är något du inte vill missa. Du kan också ställa helt anonyma frågor efter föreläsningen genom att klicka här: Ställa din fråga anonymt

Föreläsningen är gratis med du måste registrera dig, så här gör du:

Är du under 18 år? då klickar du här “I´m under 18” där dyker det upp en lila ruta som det står “register” på, du klickar på fyller du i alla dina uppgifter. Klicka på den och fyll i dina uppgifter och du kommer få en länk på den e-post du anger. Efter du gjort det kan du logga in och lägga till olika sessioner i din kalender och du kan även nätverka med andra deltagare. När en session startar trycker du på “Join session”.

Är du över 18 år? då klickar du här “I´m 18 years or older” där väljer du rutan lila rutan “I am 18 or older” då dyker det upp ett pop-up fönster där du får trycka igen att du är över 18 år. Därefter kommer du till en sida med en lila stor ruta där det står “register”. Klicka på den och fyll i dina uppgifter och du kommer få en länk på den e-post du anger. Efter du gjort det kan du logga in och lägga till olika sessioner i din kalender och du kan även nätverka med andra deltagare. När en session startar trycker du på “Join session”.

Mer information om World Pride 2021

Vill du ställa frågor om digitala event kan du kontakta: [email protected] 

Vill du boka biljetter för fysiska event klickar du på länken: https://billetto.se/en/users/worldpride-2021

Hela programmet för World Pride https://malmopride.com/malmo-program-2021/

Här hittar du information om tillgänglighet: https://malmopride.com/tillganglighet-accessibility/