Det blir tröttsamt i längden. Speciellt då personerna det oftast kommer ifrån menar väl men bara är lite jävla okunniga.  Jag tänker att mitt sätt att föra mig och uttrycka mig borde visa at† jag är en person med hög IQ, självinsikt och egen, stark vilja. Men tydligen inte. Sen blir jag jävligt trött på mig själv för varför skulle man behöva normativt hög IQ, självinsikt och stark vilja för att bli behandlad som en vuxen person. Det ska väl räcka med att en är en vanlig medioker, korkad människa som inte riktigt är säker på nåt och förvirrad i världen som det flesta andra. Varför skulle jag behöva vara överduktig för att få det alla andra får automatiskt? Bara för at† jag har en fysisk funktionsnedsättning. Jag måste ta mig själv i örat lite. Det kan vi alla behöva ibland.  Människan jag mötte häromdagen skulle definitivt behöva det så jag slapp göra det åt honom.  Jag menar hen. Gubbjävel