Jag är på Ikea. Igen.
Jag är inte typen som åker så ofta hit, men med nytt hus behövs det.
Ikea-overdose.
Jag gillar inte konceptet att handla bara gör att det är billigt. Usch!
Jag gillar Ikea dock. Gillar att vara här.
Om jag får åka hit utan sällskap.
Sven och jag har den tysta överenskommelsen att jag åker själv.
Han slipper gärna.
Det är inte så att han ogillar Ikea, men han ogillar folk på Ikea.
Och jag ogillar irriterad Sven på Ikea.
Barn har roligt på Ikea, men jag har inte roligt när jag har med barn på Ikea.
Så jag är självisk och åker utan Ottilia också.
Det blir så mycket mer produktivt då.

Idag har jag köpt förvaringskärl för källsortering, tvättsortering och köksprylar. Menne, jag köpte andra roliga saker vi behövde  också som glödlampor, lampsladd och annat för jordens tråkigaste husägare. Men jag tycker fortfarande om det. Tycker om att gå runt och köpa tråkiga grejer. Mysa vid tanken av vilken ordning och reda det kommer bli hemma nu. Himla fina grejer har jag spanat in. Ett par såna kanske jag köper vid nästa besök.

Bild 2015-01-05 kl. 13.28Nu sitter jag i en soffa vid ingången med magen full av fem-kronors-korv. Har man inget internet hemma är man ju inte dummare än att man använder Ikeas Wifi när man ändå är här. Jag laddar ner talböcker att ljudträna med. Att ljudträna går riktigt bra nu och då är det själsdödande när böckerna tar slut på paddan. Wifi är inte skitsnabbt här. Det tar sin lilla tid. Därav bloggandet i denna stund. Skönt att sitta  ner efter tre timmar här inne. De har gjort det riktigt mysigt här, med soffa och grejer, men det har man allt för bråttom hem för att märka.

Jag skulle kunna sitta här ett tag till. Slappa. Men nån måtta får det vara. Böckerna har laddats ner och jag vill nog hem. Hem. Vi har bott där drygt en vecka och det känns verkligen hemma nu. Bara så där. Det känns så fint. Så vi. Så hemma.