Det är svår att läras känna någon på djupet via chatt på nätet. Tänk om man fick lära känna varandra ordlöst istället. Att båda på första första gången de ses tog med en påse lösgodis. Godis som valts utan att föröka imponera. Byta påse och börja analysera vad godiset förmedlar för information om sin nästa. Innan ni kommenterar den vill jag uppreda den gamla frasen: what Suzy says about Sally, says more about Suzy than about Sally. Med andra ord så skulle vi kunna lära oss mycket om vår medmänniska utifrån hens reaktion på godiset vi valt och hur vi reagarar på när någon är olik oss.

Här har ni mitt godis…

❤️ Sånt jag tar mycket av: Belgiska sjöfrukter, romerska bågar,  svampar, gelesmultron, chokladdoppade mandlar med kanel och frystorkade jordgubbar i vit choklad. 

🙂 Sånt jag tar halvmycket av: jordgubbsdrömmar,  dahls plättar, nappar.

🤏 Sånt jag tar lite av: geisha, geléhallon, kokosprickar,  skumbananer (jo, jag står för det!), stekta ägg.
🤢 Sånt som inte får komma i närheten av min godispåse: hårt godis, majsbollar lakrits
.

 👀 Sånt jag tog förr, men inte hittar i affären längre: blåa skum-ponnies, ”gelégubbar”, chokladdoppade kaffebönor, under tidigt 90-tal (fanns jag ens då?) minns jag nappar i lösgodiset som var lite större än de som fortfarande finns. De var goda!

Och nu när jag lämnat ut mina här innersta sanningar hoppas jag att ni också berättar och taggar så att vi på så vis låta andra lära sig lite mer om oss. Ingen kommer bua åt dig, så länge du inte gillar gelehallon och slumbananer, som jag då.

Här är en vägledande mall att utgå ifrån:

❤️ Sånt jag tar mycket av:
🙂 Sånt jag tar halvmycket av:
🤏 Sånt jag tar lite av:
🤢 Sånt som inte får komma i närheten av min godispåse:
👀 Sånt jag tog förr, men inte hittar i affären längre: