Det här är en klassiker för att komma åt g-punkten i slidan. Den är gjord i hårdplast. Formad som en hårt, smal stav och toppad med en oval vibrator som lutar åt ena hållet. Den är smidig för att komma år delar som fingrarna inte riktigt når, men är samtidigt svår att hålla på plats för längre stunders njutning eller om du vill kombinera med annan stimulans samtidigt. Den tenderar att vilja “lägga sig.” Fördelen med att skaftet är smalt och vibratorn så hård och placerad på toppen är att man kan testa att stimulera specifika punkter där inne och känna efter hur det känns, Den kan förstås användas till att stimulera andra områden av kroppen också.

Vibrationerna regleras med ett vrede i botten. Har du fungerande nypgrepp eller kan sluta handen runt en stav ordentligt är den enkel att reglera. Om du hellre trycker på knappar finns det andra g-punktsvibratorer som passar dig bättre.
Reglaget är lätt att hitta både med och utan syn. Leksaken är enkel att förstå sig på och använda. Den är finns att få i ljusrosa och knalligt lila.

Längd: 21 cm – penetrerande längd: 13 cm – Omkrets: 11 (vibratorn)/6 (stav) cm – Material: hårdplast – Vibrationsstyrka: Medel – Ljudnivå: medel – Batteri: 2 st AA – Pris: 149 kr

Fördelar: Steglöst reglage, schysst pris, enkel att förstå och använda.

Nackdelar: Lite besvärlig att hålla på plats.

Passar dig som: ville lära känna din g-punkt

Passar inte dig som: Vill ha nåt som inte behöver hållas på plats.

HIPG, g-punktvibrator finns på PassionOfSweden