Den tomten blir inte far till många barn!

Okej, jag är redo att tala ut om fultomten och hur min bror lyckades bränna mig igen. För den som inte vet så började jag och min bror lura på varandra en creepy porslinstomte med gula ögon som små och har aldrig riktigt slutat. Det finns vissa outtalade regler och uppförandekoder i detta livslånga vendetta, men ingen vet riktigt vilka de är.

Jag har varit på min vakt i nio månader sedan jag lurade på honom fultomten i påskas. För en vecka sen kom två av mina syskon med barn över på fika och sent julklappsbyte. Det blev ju svår att hinna med alla man älskar under julhelgen utan att bryta restriktioner.

Hur som helst, vi hade det jättemysigt här. Av min bror fick jag en fantastiskt fin julklapp. Min bror är en av de finaste människorna i hela världen. Omtänksam och tillgiven, men också en total skitstövel. Livsfarlig kombination, I tell you! Julklappen var en bok med namnet “svenska hjältinnor.” Helt underbar! I bokens register hade han dessutom lagt in mitt namn. Han hade lagt in en extra sida med bild och väldigt fin text om mig. Det var så fint och hedrande att jag började gråta. Vi kramades en lång stund innan jag kunde läsa klart texten. Den slutade så här: “Hon är en drömmare av stora mått. Hon är också ägare av den fulaste tomten i Sverige.”

FuckFuckeliFuckFuuuuckFuck!

Så vi letade och vi letade. Ohhh, vi letade. Min tvättmaskin gick sönder och jag köpte en ny. 6 dagar hade gått och min pappa var hos mig och kopplade in den nya maskinen medan jag envist bad honom förklara allt han gjorde så jag fick lära mig. På golvet stod zinkbaljor med tvättmedel och annat som innan stått högst upp på tvättmaskin och torktumlaren. Plötsligt ser jag den! Fullt synlig i en av baljorna där den stått minst en halvtimme-timme medan assistenten skrubbat rent efter gamla maskinerierna, pappa jobbat med den nya. På nåt vis har dessutom någon av dem även lyft den baljorna på golvet utan att tomtejäveln! Jag vet, tainted and oh, so ugly.

Nu har jag tomten. Jag känner mig ganska så lättad faktiskt. Nu kan jag andas ut. Nu är det brorsans tur att börja se sig om efter röd luva, gula ögon och lilaglittrigt skägg. (Ja, han fick fira pride en gång och gillade det). Jag har redan börjat smida planer inspirerade av Yrrol och domedagsboken. Rätt klurigt är det ju eftersom min bror bor en trappa upp utan hiss ENBART av denna anledning. Det håller inte Evil fultomte borta. Är det klurigt att operera in porslin i barn? Min bror har två.