Åh, så skönt att jobba idag. Jobbigt för jag skittrött men skönt att få fokusera på sitt lilla projekt. Det är så kul att skriva på sina kollegor för de är så egna allihopa. Jag trivs så störtbra.  Egentligen skulle morgondagen bli min sista dag som arbetstränande för 1 oktober skulle jag bli anställd, men det ser lite mörkt ut. Helt jävla becksvart faktiskt för jag fick mail härom dan från AF de har inte fått tillbaka de papper som min boss ska skriva på. När jag idag tog ett snack med hans högra hand visar det sig att de ligger och väntar på underskrift men att han ligger efter med det mesta just nu. Jag vinkar byebye till min första riktigt betalda arbetsdag på 3½ år. Jag får väl kanske vänta en månad till. Det är inte hela världen, bara lite surt för tillfället.

Nu kom mitt lilla solsken hem. Är hon inte roligast i hela världen så säg.

Jag har förövrigt telefonmöte med färdtjänsts enhetschef på måndag.