Oj, vad kallt det har blivit plötsligt. Det känns verkligen i kroppen. Ajajaj. Jag var föresten iväg och skulle storhandla idag. Åkte till citygross för att slippa folkträngsel och eftersom jag vet att de ha en kundvagn som man kan koppla fast framför rullstolen. Det visade sig dock att snikna småbarnsföräldrar skitit i att lämna tillbaka poletterna som används till ”specialvagnarna” så det gick inte att använda nån av dem. Willys är lite smartare de tar 50 kr i pant för poletten när de lånar ut sina specialvagnar.  Citygross är bra men de verkar vara för vältrogna för örebro. Förra veckan delade de ut gratis äpplen vid folks dörrar som reklam.  Det resulterade i en tidningsartikel i na om en gubbe som var toksur och rädd för att butiken skulle lämna ruttnande fläskfile utanför hans dörr nästa gång. Haha, stackars citygross
Okej, tillbaka till min story. Att inte få tillgång till den där  rullstolsmatvagnen var ju en besvikelse.  Nu fick Emy köra kundvagnen vilket betydde att jag fick köra mig själv. Vi löste det bra ändå genom att emellanåt parkera vagnen vid nån hylla och medan vi rullade runt med rullstolen och plockade saker från hyllorna. När vi var klara letade vi på en ny plats att parkera vagnen. Mycket ork tog det dock.
Resten av eftermiddan och kvällen har spenderats i rekreationens tecken. Massage, värme och horisontellt läge. Då är det verkligen gudomligt skönt att ha assistans.