Rea!

Paket: Bambusugrör, berlock och valfri tygkasse. Fri frakt

199 kr

Lagervara. Paketerbjudande med gratis frakt! Bambusugrör, berlock och valfri tygkasse.

Bambusugrör med graverad text: The system sucks, so let’s get creative!

Sugrören är kemikaliefria, håller länge  och kan komposteras när de inte ska användas mer. Bambus har växt på Bali och skördats för hand under schyssta arbetsförhållanden. Färgen kan variera i olika nyanser av ljus beige/grön då sugrören är 100 % bambu. Längden är 22 cm, diametern varierar mellan ungefär 0,6-1,2 cm beroende på att bambun växer naturligt och är ihålig. Bambus som material är  antibakteriellt och kan växa upp mot 90 cm per dag.

Levereras med naturfärgad bomullspåse och rengöringsborste av rostfritt stål samt miljövänlig borst av ananasfiber. Graveringen sker i Helsingborg. Motiv skapat av Frida Ingha.

Produkt: Bambusugrör med gravyr 4 stycken 175 Kronor.

Berlock I love you, 🤟 teckenspråk

Visa att du är stolt över ditt språk och kultur som teckenspråkig. Oavsett om du läser av det visuellt eller taktilt. Oavsett om det är ditt modersmål eller om du använder det som stöd för ett annat språk.

Handen med tumme, pekfinger och lillfinger uppsträckta formar bokstäverna I-L-U på amerikanskt teckenspråk (ASL) och har blivit en symbol och kännetecken för teckenspråk över hela världen.

Sverige var första landet i världen som officiellt erkände teckenspråket som språk. Det skedde 14 maj 1981 och efter det firas 14 maj varje år som svenska teckenspråkets dag.

Trots att det gått 40 år så är diskrimineringen mot döva, dövblinda och hörselskadade fortfarande tydlig.

Gör skillnad genom att tydligt ta ställning för rätten till tolktjänst och att teckenspråket bör klassas som ett minoritetsspråk.

Smycket är taktilt och tvåsidigt. Den kan fås som den är eller monteras på liten karbinhake eller ett justerbart armband av metall.

Produkt: Berlock I love you, 🤟 teckenspråk 59 Kronor.

Valfri tygkasse

Full beskrivning efter val i dropdown menyn.

Välj mellan: Burgundyfärgad med Brightstripe Siluette, Lila med Brightstripe Siluette , Svart med tryck Queer The Word, Svart med tryck Crip The Word.

Produkt: Tygkassar i bomull 135 Kronor.

Du sparar totalt 170 kronor plus frakt.

 

Nollställ

Beskrivning

Tygkassen är konstruerad med extra starka sömmar för bra hållbarhet och långa handtag.

Material:100% bomull. Vikt:ca. 140 g/m². Storlek:ca. 38 cm bredd / ca. 42 cm höjd / Handtag ca. 70 cm.

Berlocken har mått 22 x 12mm. Material: Antiqe silvet. En zinkblandning som lämpar sig för smyckesmaterial, fri från bly, nickel och kadmium. Färg: Silver antikton.

Smycket är taktilt och tvåsidigt. Den kan fås som den är eller monteras på liten karbinhake eller ett justerbart armband av metall. Eventuell montering förlänger leveransen med 3-6 arbetsdagar.

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 10 × 10 × 10 cm
Val tygkasse

Burgundyfärgad med Brightstripe Siluette, Lila med Brightstripe Siluette, Svart med tryck Queer The Word, Svart med tryck Crip The Word

Val berlock

Lås/knäppe, Armband, Endast berlock

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Paket: Bambusugrör, berlock och valfri tygkasse. Fri frakt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *