Första hjälpen-väska

349 kr

r har du en första hjälpen-väska som kan hängas på lite vad du vill, men den är framtagen speciellt för att passa rullstolsanvändare i nöd. Väskan och dess innehåll väger inte mer än 100 gr och tar inte upp onödig plats. Du kan enkelt fästa den vid ett metallrör eller under en sits. Den innehåller plåster, bandage, spritservetter, sax, säkerhetsnålar, gem, kondom, grejer för att laga punka, däckjärn för att låtsa eller få ett länkhjul på plats, foliefilt, gummisnoddar, samt livräddaren med visselpipa, som du både kan knäcka en glasruta och även skära av ett bilbälte med. Du får också med öppnings- och återförslutningsbara buntband att hänga fast väskan med.

18 i lager

Beskrivning

r har du en första hjälpen-väska som du kan hängas exakt var du vill men den är framtagen speciellt för att passa rullstolsanvändare i nöd. Väskan och dess innehåll väger inte mer än 100 gr och tar inte upp onödig plats. Du kan enkelt fästa den vid ett metallrör eller under en sits. Den innehåller plåster, bandage, spritservetter, sax, säkerhetsnålar, gem, kondom, grejer för att laga punka, däckjärn för att låtsa eller få ett länkhjul på plats, foliefilt, gummisnoddar, samt livräddaren med visselpipa, som du både kan knäcka en glasruta och även skära av ett bilbälte med. Du får också med öppnings- och återförslutningsbara buntband att hänga fast väskan med.

 

Läs mer om innehållet här: länk
Pris för en fullpackad förstahjälpen-väska: 349 kr. Just nu får du också gratis frakt!

Du kan också välja första hjälpen-väska med endast vårdkitt och foliefilt. Då har du plats att fylla den med det du själv tycker ska ingå.
Pris för första hjälpen-väska med endast vårdkit och foliefilt: 249 kr.

Beställ senast 16 december för att vara säker på att få hem den innan jul.

Varorna i väskan kan variera i färg jämfört med exemplen som visas på bild.

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Första hjälpen-väska”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *