395 kr

Ej lagervara. Långärmad T-shirt i unisexmodell som är rakt skuren men något utsvängd i modellen. Högst upp mot halsen finns en lila rektangel med vit ram står det med versaler Independent Living. Snett under finns det en mindre rektangel i lila med ram som är lite på sned och går in övre rektangeln i den står det med versaler As Folk! Placerat över bröstet en zentangle-siluett av Frida där hon, i sin rullstol, sträcker sig framåt med armarna bakom kroppen. 

Fridas kropp är tecknad i olika mönster där varje del har sina färger och sitt eget mönster. Rullstolens rygg är i streckade rutor, hjulet är uppdelat i tårtbitar med olika färger och mönster. Mitten av hjulet består en svart venussymbol. Inuti finns en höjd, knuten näve med nagellack och turkos bakgrund. Resten av färgerna som zentanglen består av är bland annat blått, lila och gult men även orange och rött. 

Motiv skapat av: Petra Carnered och Frida Ingha.

Beskrivning

Rund halsringning och ribbstickad krage, fållen är i dubbelsöm och något snäva ärmar längst ned. Materialet består av 100 % ringspunnet bomull som är förkrympt och har en tygkvalitet på 185 g/m samt är certifierad enligt OEKO-TEX. Tillverkad i Tyskland och trycks direkt efter du slutfört köpet. Då inga kläder eller produkter genom Shirtee produceras innan en beställning är lagd är det mer skonsamt mot miljön och minskar textiliersvinn.

Mått på storlekar som kan ha en differens på +/- 3 cm 

Bredd mäts över bröstet och längd från högsta punkten vid axlarna vid halskragen

S, 50 cm bred och 70 cm lång 

M, 53 cm bred och 72 cm lång 

L, 56 cm bred och 75 cm lång 

XL, 59 cm bred och 76 cm lång 

XXL, 62 cm bred och 78 cm lång 

Färger som går att välja genom att klicka på cirkeln från vänster till höger 

Black, svart 

Burgundy, brunröd ton 

White, vit 

Dark Grey (Solid), mörkgrå

 

Ytterligare information

Vikt 0,4500 kg
Storlek

, , , ,

Färg

, , ,