Ekologisk hoodie unisexmodell med tryck zentangle-siluett Frida och Independent Living As Folk!

595 kr

Ej lagervara. En ekologisk hoodie av premiumkvalitet som består av 85 % ekologisk bomull och 15 % återvunnen polyester. Högst upp mot halsen finns en lila rektangel med vit ram står det med versaler Independent Living. Snett under finns det en mindre rektangel i lila med ram som är lite på sned och går in övre rektangeln i den står det med versaler As Folk!

Placerat över bröstet en zentangle-siluett där Frida. Fridas kropp är tecknade i olika mönster där varje del har sina färger och sitt eget mönster. Rullstolens rygg är i streckade rutor, hjulet är uppdelat i tårtbitar med olika färger och mönster. Mitten av hjulet består en svart venussymbol. Inuti finns en höjd, knuten näve med nagellack och turkos bakgrund. Resten av färgerna som zentanglen består av är bland annat blått, lila och gult men även orange och rött. 

Motiv skapad av: Petra Carnered och Frida Ingha

Beskrivning

Hoodien är rakt skuren och har en luva. Den är ganska hög i halsen och har ett snöre som liknar ett skosnöre där man kan justera hur den sitter vid halsen. Själva snöret vid halsen är 15 mm bred med sydd ände. Vid fållen nertill och runt handlederna är det en bred fåll som gör att det smiter åt ca 3 cm. Den har en hel magficka som är stor och som är placerad från midjan och ned till fållen. Den har ingen märkeslapp i nacken och är förbehandlad för att minska risken för att passformen förändras med tvättar. 

Hoodien är gjord av 85 % ekologisk bomull och 15 % återvunnen polyester. Bomull som används är inte genmodifierad och odlas därför med mindre vattenförbrukning, odlad helt utan kemikalier eller bekämpningsmedel. För att polyestern inte ska vara i direkt kontakt med huden är den insydd i två lager bomull. Tygkvalitet är grammage 350 g/m². Produkten är certifierad enligt OEKO-Tex Standard 100, FairWear Foundation, OCS 100 Blended, GRS, PETA. Tröjan är tillverkad i Tyskland och trycks direkt efter du slutfört köpet. Då inga kläder eller produkter genom Shirtee produceras innan en beställning är lagd är det mer skonsamt mot miljön och minskar textiliersvinn. 

Mått på storlekar som kan ha en differens på +/- 3 cm

Bredden mäts över nedre delen på bröstet och längden mäts från högsta punkten vid kragen.

S, 51,5 cm bred och 68 cm lång

M, 54 cm bred och 72 cm lång

L, 57 cm bred och 74 cm lång

XL, 60 cm bred och 76 cm lång

XXL, 63 cm bred och 78 cm lång

3XL 66 cm bred och 78 cm lång

Färger på hoodie som går att välja i färgkartan efter du valt storlek

Black, svart

Burgundy, brunröd

French Navy, klassiskt marinblå

Heather Grey, ljusgrå melerad

Ytterligare information

Vikt 0,6000 kg
Storlek

, , , , , ,

Färg

, , ,

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ekologisk hoodie unisexmodell med tryck zentangle-siluett Frida och Independent Living As Folk!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *