All Inclusive av Sofia Thoresdotter

140 kr

Lagervara. All Inclusive är en bilderbok för vuxna om trygghetskontroll. Vem trivs med trivselregler? Är det tillåtet att tala om vad som helst i den tysta avdelningen? Och låsen som ska göra oss trygga, på vilken sida av dörren sitter de? frågorna blir många när man börjar titta närmare.

Illustrationer av Anna Niklasson (på förlaget Vulkan)

SPIRAL Svenska. Sofia Thoresdotter har även författat boken Granne eller Ufo. 

21 i lager

Kategori:

Beskrivning

Syntolkning framsida bok: 

Framsidan på boken har två djur som sitter på en gungbräda i centrum. Längst ned sitter en elefantkott och längst upp flyger en orange tigerkott högt över brädan och ser skrajset glad ut. Elefantkott är till färgen ljusgrå, den har inte en snabel utan ser mer ut som ett sött vårtsvin med en lite svans som har tuss på slutet. Munnen är öppen i förväntan och öronen som sticker upp ligger bakåtlutade. Tigerkotten påminner i färgen om en tiger men låter tanken gå mer mot en huskatt där den studsar högt upp i luften med svansen takt upp och krökt rygg. Bakgrunden är som ett tivoli och en gigantisk lekpark i kombination. Det är en gigantisk rutschkana med massor av olika rutschkanor och byggnader. De mynnar ut i en sandlåda med leksaker. På andra sidan finns en liten gunga i form av fågel. Men över titel där det står Sofia Thoresdotter och nedför ALL INCLUSIVE  tornar sig ett stängsel och mörka moln….

Syntolkning bild på Sofia: Sofia Thoresdotter sitter ner på en rosa soffa med händerna i knäet. Hon ser allvarlig ut och blicken går snett bakom kameran, huvudet är nästan i profil och lite höjt. Sofia är kortklippt och håret är lysande rött. Hon är klädd i en rosa kortärmad tröja och blåa jeans. Bakgrund en tapet med stora röda blommor på mörklila bakgrund. Fotograf Gisela Lindskog. 

Ytterligare information

Vikt 0,112 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”All Inclusive av Sofia Thoresdotter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *