Det har varit rörigt med assistansen nu. Jag har beviljats fler timmar av försäkringskassan. Det är verkligen skitbra.  Jag har nu assistans alla vakna timmar som jag inte jobbar. Jag har inte riktigt hunnit njuta av det än för mitt queenbee aka bästis aka arbetsledare bland assistenterna har varit sjuk. 20140213-081651.jpgBalibelly-bakterien har följt med oss hem och slagit ut hennes tarmsystem totalt. Så nu sitter jag med massa timmar med inte tillräckligt med personal för att kunna använda alla.

Igår kom beskedet att qeenbee blir sjukskriven i tre veckor till. Hon kom hit en sväng så vi fick kramas och tycka lite synd om varandra en stund.
Nu när jag får gråta bort maskarna en stund lämnar jag över skiten till mitt assistansbolag. Deras jobb är ju att ta hand om sånt här. Jag hoppas de lyckas fixa så jag får assistansen jag behöver utan att de assistenter som återstår jobbar ihjäl sig.