Inlägg via Facebook till pressbyrån USÖ Syntolkning: Meddelande skickat från mig till Pressbyråns facebooksida: Hej. Idag satt jag i entrén till A-huset och väntade på att bli upphämtad av min skjuts. Jag bestämde mig för att gå in och köpa en glass medan jag väntade trots dålig syn och huvudvärk. Jag mötte en tjej ur personalen precis innanför dörren. När jag förklarade att jag är synskadad och behövde hjälp var hon väldigt vänlig, tog fram glassen jag ville ha. Hon hjälpte mig fram till kassan och läste upp instruktionerna på kortläsaren när jag betalade. Jag blir så glad när jag möter personal som tar sig tid för kundens behov som om det vore världens självklaraste grej. Jag ville bara säga; Tack! Svar från pressbyrån: Tack Frida  vad glada vi blir för din positiva feedback! Hoppas du kommer tillbaka till oss om du kommer till usö igen! / Hannah