Jag har inte mått så bra den här veckan. Jag har varit lite förkyld.  I söndags satt jag i soffan med fötterna på golvet och kände hur det det började kännas iskallt i fotsulorna. Så där så det bränns. Det smärtan och känslor höll i sig i tre dagar trots att jag höll fötterna ordentligt varma hela tiden. Det gör fortfarande ont men inte lika intensivt nu.

Handläggaren på kommunens bostadsanpassning kom hit i eftermiddags på en kopp kaffe för att prata om vilka anpassningar vi kan få när vi bygger vårt nya hus. Vi har inte rätt till några anpassningar alls när vi bygger vårt hus bortsett från speciallamporna. Däremot hade jag massor av skyldigheter. Det var lite oväntat. Att jag som rörelsehindrad har skyldigheter mot kommunen när jag byter bostad, så absurt uttryckt.
Trevlig handläggare var det i alla fall, men jag kände ju att mötet var rätt onödigt. Jag hade väl kunnat få vila istället.

Aja, vi har från start varit beredda att betala samtliga anpassningar av huset själva så det är lugnt.  Det viktiga i dag när det gäller huset är snarare att vi sakta med säkert närmar oss den punkten så alla tillstånd är klara för att vi ska få börja bygga. Det verkar som om vi lyckats lirka ur alla käppar ur hjulet och i så fall står huset klart i Augusti 2014!