Upp på logen

Ikväll ska jag och lilla familjen iväg på Irländsk pubafton i min pappas lada. Jag må ha tagit mig vatten över huvudet för festligheterna hålls en våning upp, där det är halvmörkt, stojigt och småkyligt men jag har med mig termobrallor och assistent. Jag tänker att jag är där så länge jag kan. Om jag blir för kall eller trött får jag väl släpa ner och sätta mig i huset. Jag känner mig förväntansfull i alla fall. Om man analyserar lämplighetsgraden i allt skulle man aldrig få göra nåt kul! Right?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s