Ett hus skulle sitta fint nu!

Jag har hittat ett hus jag vill ha. Det kostar 3 500 000 kronor så nån kan väl sätta in det på mitt konto nån gång i veckan. Då slipper jag bry mig så mycket om handikappanpassning som kommunen inte kommer ge mig, utrymmesbrist för sovande assistenter och när vi säljer lägenheten kan jag köpa mig en bil och be färdtjänst dra åt skogen med sina miffochaufförer och bilbarnstolar lagade med silvertejp. Det är inte byggt riktigt än men jag kan nog hålla ut till i vår.

                                                                           Yours truly! /Frida

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s