Jag har ett barn som har kommit upp i den den fantastiska åldern att hon kan läsa subtitles på utländska filmer själv och vågar se lite vanliga filmer samtidigt som hon inte sett de där klassiska favoriterna. Hon gillar när det är lite läskigt och framförallt fantasy.  Vilket guldläge! Åhhhh, jag är så jäkla lycklig! Nu påbörjar jag en lista över filmer jag vill se med mitt barn, hjälp gärna till med tips i kommentarerna! Hon är 9 år så det får inte vara för läskigt.

I helgen tittade vi på Men in black och jag visste att hon skulle älska den. Rolig och lite lagom otäck. Vilken succé! Klockan var typ 21 när filmen var slut och det fanns inte en chans att den ungen tänkte lägga sig och sova. Nä, det skulle lekas välklädda agenter. Helt asskön kväll! Ni vet, tills det var dags att plocka undan.

Filmlistan

Harry Potter-serien
Ghost busters 

Ghost busters 2
Men in black
Jurassic park
Karate kid
Avatar
Stardust
Gyllene kompassen